FK5896
Üye
-
Konu Sahibi
-
Link at biz çözelimbilgisayarı geri sardım ama fayda etmedi. internetteki kaynaklar ingilizce çözemedim henüz.
Bu reklam en son toolbar diye bi setup kurduysan da olabilir pc actigin zaman karsilasman mumkun reklam veriyo hep
Pc'yi açtığımda bununla karşılaşıyorum, reklamlar var. nasıl silebilirim?
Google chorme kullanbilgisayarı geri sardım ama fayda etmedi. internetteki kaynaklar ingilizce çözemedim henüz.
Binevi öyle. Ama ((ilk gerekesiz programlari silmekle basla olmadi en son ne yaptın da geldi bi hatirla..Format at baska türlü gitmiyor bunlar c de bir yere yapismislar
Ooo pc kac kere Format attin ??öneriler için sağolun sağlam format gerek.. dediğiniz gibi
2007 den beri 2Ooo pc kac kere Format attin ??
Iyimis2007 den beri 2
benim pc zaten toplama, markası yok. casper, samsung veya acer gibi.Iyimis
(( haha)) en az 5 kere attigim oldu sanirim ..format.
benim pc 2013 de toplama yaptiriidi
Virus olsa bile ilk acildinga 1 dk. Bekletiyor. Yani takilmalar var gerisi serbest.. EKRANkarti kaldi
geriye o da oldu mu ###
Sniper elite go gooo
Sendr en ykin zamanda toplama yaptırır san o kadar iyii olabilir ...
iyii güzel temiz format gerekir !!!benim pc zaten toplama, markası yok. casper, samsung veya acer gibi.
Ne formatı sacmalamayinsadece msconfig'den programın sistem başlatılırken başlamasını engelleyeceksin hepsi o. İnternette "msconfig" kelimesini biraz arastir
bu olursa bilgi için sagol ...
c.s. SXE REKLAM o larak pc acıldıgı zaman bazen gelıyodu
bu ayarı unutmam yaparım ...
b
teşekkürler dostum işe yaradıNe formatı sacmalamayinsadece msconfig'den programın sistem başlatılırken başlamasını engelleyeceksin hepsi o. İnternette "msconfig" kelimesini biraz arastir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?