bu üyemizin rütbesi gözükmüyor+siteyi botlar bastı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Consul9

Üye
    Konu Sahibi
bu üyemizin rütbesi gözükmüyor+siteyi botlar bastı
arkadaşlar iki sorun var ilki aslında pek önemli değil ama yazayım dedim.Pesimist üyemizin forumda rütbesi gözükmüyor:

ikinci sorun şu botlarla ilgili genelde maxicep yarışmaları bölümünde bir sürü ingilizce yazı yazıyor marka tanıtımı gibi bişey bunları önlem alınamıyor mu?
iyi forumlar​

Revengeful

Emekli Yönetici
Özeldende yazıyorlar artık msn falan veriyor Linda Hanım

konu botlar değilde siteyi komple reklam bastı sayfanın başı ve aşağısı hep reklam

Rich4arD

Üye
Garip İlk defa maxicepte rütbesiz bir üye gördüm. Çok heyecanlandım

pRime.

Üye
Reklamların korkulu rüyası AdBlock Plus

'Patron

Üye
Evet ya bu üye bende de öyle dikkatimi çekmişti

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Bizim rutbeler ne olucak simdi bizimkide sokulurse en iyisi ben saklanayim
Askerde bir usteymenimizin rutbesini sokmustu Tuggeneral belki admin arkadaslarda ayni cezayi vermislerdir

Ozan

Admin
Rütbesiz üyeler; yeni üye olup üyeliğini henüz mail ile aktifleştirmemiş yada aktif bir üyenin e-mail adresini değiştirip yeni mail adresini aktive etmemesinden kaynaklanıyor ama buna da çözümü olusturdum, artık onlarda rütbeli olur aktifleştirene kadar

Tepkiler: Tuba.Erva
sahiden şu reklamlarada değinsek iyi olur
reklamlar bastı siteyyii D

Tepkiler: Tuba.Erva

fullwar

Üye
TV'de bin tane reklama ses çıkarmıyorsunuz buradaki 2 tane... 3... ohooo bayağıda artmış. Olmazki böyle.

yaa bende nye gözukmuyo bu reklamlar

Ozan

Admin
Yabancı botların üye olmasını engelleyecek güvenlik soruları eklendi. Böylece reklam amaçlı gelmiş yabanclar sorulara yazı ile doğru cevap veremeden üye olamayacaklar.

Tepkiler: Revengeful

fullwar

Üye
Yabancı botların üye olmasını engelleyecek güvenlik soruları eklendi. Böylece reklam amaçlı gelmiş yabanclar sorulara yazı ile doğru cevap veremeden üye olamayacaklar.

KPSS'ye dönmesin. Torpil, kopya dedikoduları olur sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...