barış36197
Üye
bu cihaz zaten ayrı bir alan gibi ve lider kendisiyle yarışıyo yaniYıllardır her telefon markası iphoneyi bitirecek diye telefonlar çıkarıyor model üstüne model yapıyor yüzlerce hatta hep bu geçecek diyoruz ama elde patlıyor.
Bu markalar bu kadar çok model üretip hayal kırıklığı yasatmaktansa bir iki model üzerinde yoğunlaşip kimseye geçmek için değil de kullanicisini memnun etmek için bir şeyler yaparsa herkes için daha iyi olur
bu cihaz zaten ayrı bir alan gibi ve lider kendisiyle yarışıyo yanikendisi için belli bir kesim yapmış ve gittide büyütüyo kimseyle yarışmıyo yani konu açılırken öyle söylenmiş sadece
Şimdi bu telefon için özel bir cep yaptımak gerekli
Ayrıca Birisi ararken eline bir alıyorsun kürek gibi millet Ezan oluyor sanacak
tabi öyle artık kimse sadece tasarıma bakıp veya fiyata bakıp almıyor en uygununa bakıyo herkes htc den bu yüzden uzak duruyorum her firma amiral gemi olarak lanse ettiği ürünü 1 yılda değiştirirken htc kafasına göre mubarek
Demek ki söylenmemiş bir şey için yorum yapmamisim
Bencede çok farklı cihazlar birbirinin ikamesi değil ama her markanın tek isteği suan pazardaki iphone saplantını kırmak bunu yapmak demekle olmuyor çünkü kullanicilar artık çok bilinçli bu konuda eskiye göre
tabi öyle artık kimse sadece tasarıma bakıp veya fiyata bakıp almıyor en uygununa bakıyo herkes htc den bu yüzden uzak duruyorum her firma amiral gemi olarak lanse ettiği ürünü 1 yılda değiştirirken htc kafasına göre mubarekbide şuan o saplantı kırıldı gibi artık galaxy ve lumia da tanınıyo. nokia nın 1 yıl daha politikasını belli edip oturması lazım sadece biraz
kısaca her firmanın sorunları var eksikleri var daha doğrusu ama rekabet gerçekten muhteşem olucak zevklide geçicek bana göre 2013 senesi cihazları donanım olarak tavan yapan ve birbirlerine farlı konularda üstünlük sağlıcaklar sadece yani önümüz açık
Bence en iyi strateji iphonenin iphone 5 yine en iyisi olacaktır ondan şüphem yok iphone 5 hakkında eleştiri olsada çok başarılı olacağı kesin hayal kırıklığı yok çünkü
Samsungun biraz malzeme kalitesini arttırmasi lazım zaten geri kalanını android hallediyor yine de genel olarak başarili stratejisi var ve uzun vadede riski yok kaliteyi arttırırsa çok daha iyi olur
Aynı şekilde lg çok kalitesiz dayanıksız cihazlar yapıyor ve pazarda söz sahibi değil o yüzden işi yine zor.
Sonyde android kullandığı için işletimsel sıkıntı yasamiyor bunun yanında sağlamlık olarak üst model cihazları iyi kamera müzik ve donanimsal eksiği yok tek sorunu fiyatı orta halli olarak yoluna devam eder yine ne uzar ne kisalir.
Htc ise dediğin gibi çok oynuyor kaşı gözüama çok güzel cihazlar yapıyor bu bir gerçek ileride daha da söz sahibi olur gibime geliyor.
Gelelim nokiaya şuan ya herro ya merro konumundalar artık wp nın arkasında durup o alanda uzmanlaşması gerek öyle olacak gibide duruyor ama işi gerçekten çok zor eminim ki üst düzey yöneticileri geceleri uyuyamiyordur,ve şuan kimseye kafa tutacak halleri yok önce gerçekten ios ve androide rakip olacak o sistemi geliştirmeli bunu insanlara satabilmeli ve sadık müşteri profili oluşturmali maça 3 0 mağlup başlıyor gibi düşünebiliriz.
Tabi bunların hepsi bizim işimize gelecek rekabet iyidir
Zaten ben apple'a laf atmadım aksine büyük ekranın sorunlarını kastetmiştim .
iphone'a hiçbirşey yapamaz bundan emin olun ki iphone 5 bence haziran ayına kadar liderliğini elinde tutacak ta ki s4 çıkana kadar
iphone'a hiçbirşey yapamaz bundan emin olun ki iphone 5 bence haziran ayına kadar liderliğini elinde tutacak ta ki s4 çıkana kadar
... s4 çıkacak ve 2 ay sonra yeni bir iphone 5s; s5 çıkacak iphone 6; s6 çıkacak sonar iphone 6s.. ve hikayemiz uzaar gideer.. konuda burada biter
bende apple fanlarindanyokya silip süpürmez.. apple fanları olduğu müddetçe
olsun kulaklık kullanılır ama haklısınGalaxy S3 bile iphone 5i silip süpürmeye yeter zaten.Bu telefona gelirsek 5.5 inç çok büyük.Konuşurken sanki tepsiden konuşuyormuş gibi görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?