abandonware
Üye
Apple'da satar samsungda ikisi farklı telefonlar iphone alanların bir çoğu samsung'u sevmiyor samsung alan apple sevmiyor hesabı.
O değil de vay bilgisayarların laptopların haline. Bu cihaz çoğu leptopla yarışacak kıvamda
yani benim pc bile 1 gb ram pentium 4 işlemci bilgisayarım utansın
benim i5
- - - Eklendi - - -
zaten nick ten yanlızca vice city yi kaldırdığı belli oluyor
Arkadaslar note 2 nin büyüklüğünü bence abartıyorsunuz! S3 ile karşılaştırma videoları youtube da var bence bir seyredin. Benim boyum 173 cm. Yani öyle devasa bir adam değilim, buna rağmen gs3 tek elle rahat kullanabiliyorum cebimdeyken cihaz ince olmasından dolayı rahatsızlık vermiyor. Youtube dan note 2 videolarını seyrettiginizde gs3 ile arasında ahım sahım çok fark olmadığını göreceksiniz; ) bazı arkadaslarda kinaye yapmış; yok cepte taşınmaz onakılıf almak lazım diye. Ne yalan söyleyeyim bir önceki note a göre bence tasarım olarak hem elde hem cepte gayet rahat taşınır bu cihaz
Arkadaslar note 2 nin büyüklüğünü bence abartıyorsunuz! S3 ile karşılaştırma videoları youtube da var bence bir seyredin. Benim boyum 173 cm. Yani öyle devasa bir adam değilim, buna rağmen gs3 tek elle rahat kullanabiliyorum cebimdeyken cihaz ince olmasından dolayı rahatsızlık vermiyor. Youtube dan note 2 videolarını seyrettiginizde gs3 ile arasında ahım sahım çok fark olmadığını göreceksiniz; ) bazı arkadaslarda kinaye yapmış; yok cepte taşınmaz onakılıf almak lazım diye. Ne yalan söyleyeyim bir önceki note a göre bence tasarım olarak hem elde hem cepte gayet rahat taşınır bu cihaz
+1 yani bunun temeli cep telefonuydu ama yakında bi monitör boyutunda telefon yapacaklar herhalde...
S3 ayrı bi iğrenç tabak gibi. Bence boyut bakımından en güzeli ıphone 4
- - - Eklendi - - -
S3 ayrı bi iğrenç tabak gibi. Bence boyut bakımından en güzeli ıphone 4 oh miss
yalnız bişey söyliyim note 2 , samsung s3 e takıyo haberin olsun okumamış sayıyorumiphone 5i geçemez. geçebilecek bir cihaz varsa oda belki samsung s3 o da belki geçer.
sen errör ü vermişin belli kardeşim güzel hayal gücüBunu oklava ile eyice incelt, toz bezi olabiliyorsa silip süpürür. başka türlü beyin errör veriyor
ram konusunda tamamen haklısın kardeşim ama jelly bean ile sorun epey azalıyor gerçekten ayrıca 2 gb ram olması kafanın rahat olması demekSimdi bisey dicem fan diceksiniz android olduktan sonra 10 gb ram olsa nolur galaxy s3 kullandim gecenlerde 3 gun falan bos ram widgetsiz uygulamasiz 400 mb zor buluyor ee ne anladim o iste menulerde kasma falan var cOk hafif tek soyleyecegim sey ios kullanip androide gecmek iskence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?