мιѕтαα Üye bu tema bendi wardı ama paylasımın icin tesekkurler gerci biraz eski konuymus simdi farkettim o yuzden bende olması normal
bu tema bendi wardı ama paylasımın icin tesekkurler gerci biraz eski konuymus simdi farkettim o yuzden bende olması normal
sublieutenant Üye galleon13' Alıntı: selam arkadaşlar..bu site çok güzelmiş.ilk mesajımı da yazmış oldum Genişletmek için tıkla ... hayırlı işler....
galleon13' Alıntı: selam arkadaşlar..bu site çok güzelmiş.ilk mesajımı da yazmış oldum Genişletmek için tıkla ... hayırlı işler....
paradox1299 Üye Madem çok seviyorsunuz kağıt oyunlarını.. Bu da benden olsun birazdaha kalite katalım.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Madem çok seviyorsunuz kağıt oyunlarını.. Bu da benden olsun birazdaha kalite katalım.. Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zoggy Üye dooru hiç bi yerde yok kimse bööle komik ve saçma bi temayı cebinde tutmak istemez genede saol.bizi kızdırdıın için --------------- Ekleme --------------- onbaşı oldum =)
dooru hiç bi yerde yok kimse bööle komik ve saçma bi temayı cebinde tutmak istemez genede saol.bizi kızdırdıın için --------------- Ekleme --------------- onbaşı oldum =)
kullanici003 Üye yaw bu temanın ne özelliği var en kötü tema olduğu için sadece burda bulunması mı???????????