MaxipmaN Üye veyseloglu' Alıntı: hollywood ünlülerinden bana ne biz niye telaşlanıyoruz, kendileri düşünsünler Genişletmek için tıkla ... anlayamazsın
veyseloglu' Alıntı: hollywood ünlülerinden bana ne biz niye telaşlanıyoruz, kendileri düşünsünler Genişletmek için tıkla ... anlayamazsın
Invoke Üye 0MG90' Alıntı: bak bilen biliyor ayın üyesinde gözüm varmış gibi yorumlara gerek yok yani Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım la
0MG90' Alıntı: bak bilen biliyor ayın üyesinde gözüm varmış gibi yorumlara gerek yok yani Genişletmek için tıkla ... Şaka yaptım la
abandonware Üye MaxipmaN' Alıntı: anlayamazsın Genişletmek için tıkla ... neler olduğunu blinkfeed'de okudum, anlayamayacak da değilim. beni ilgilendiren veya dünyayı değiştirecek bir durum yok ki ortada
MaxipmaN' Alıntı: anlayamazsın Genişletmek için tıkla ... neler olduğunu blinkfeed'de okudum, anlayamayacak da değilim. beni ilgilendiren veya dünyayı değiştirecek bir durum yok ki ortada
MaxipmaN Üye veyseloglu' Alıntı: neler olduğunu blinkfeed'de okudum, anlayamayacak da değilim. beni ilgilendiren veya dünyayı değiştirecek bir durum yok ki ortada Genişletmek için tıkla ... haberin yokmuş gibi yazıyorsun kimi ilgilendiriyorsa konuya o yorum atsın o zaman öyle değil mi?
veyseloglu' Alıntı: neler olduğunu blinkfeed'de okudum, anlayamayacak da değilim. beni ilgilendiren veya dünyayı değiştirecek bir durum yok ki ortada Genişletmek için tıkla ... haberin yokmuş gibi yazıyorsun kimi ilgilendiriyorsa konuya o yorum atsın o zaman öyle değil mi?