CageReis
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
telefonun sdk ogren uygulamayı ben sana gondereyım telegramdam telefonunde dene
Telegram kurun..
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İcon Changer ile özellikleri değiştiriyorum derle diyorum yine hata veriyor ?
Ne yapacağım anlamadım.
İsteyen sizsiniz beni ugraştırıyorsunuz farkındamısınız maalesef otür yerlere yükleyemiyorum
Dediğiniz uygulama ile yaptım paketlemede herhangi bir sorun çıkmadan paketlendi (Bilgisayarım Windows 10 64 Bit).
Bu tür uygulamalarda konumlar ve dosya adı çok önemli boşluk, özel karakter veya Türkçe karakter olmayan bir konuma atarak yapmalısınız.
Mesela örnek klasör;
C://DenemeAPKlar//
Dediğiniz uygulama ile yaptım paketlemede herhangi bir sorun çıkmadan paketlendi (Bilgisayarım Windows 10 64 Bit).
Bu tür uygulamalarda konumlar ve dosya adı çok önemli boşluk, özel karakter veya Türkçe karakter olmayan bir konuma atarak yapmalısınız.
Mesela örnek klasör;
C://DenemeAPKlar//
Bu şekilde bizim sonradan müdahalemizle değişen değerler her zaman her uygulama için kullanılmaz malesef çünkü içeriğinde kullanılan kodlar ve yapımcının seçtiği SDK lar sonucunda APK olarak derlenir.Denedim ama 1000kitap durdu dedi ve kapandı. Olmadı yani neden olmadı ki acaba ?
Bu şekilde bizim sonradan müdahalemizle değişen değerler her zaman her uygulama için kullanılmaz malesef çünkü içeriğinde kullanılan kodlar ve yapımcının seçtiği SDK lar sonucunda APK olarak derlenir.
Bunun tek olabilir tarafı yapımcı ile iletişime geçip düşük SDK versiyonlarına yani düşük android sürümleri ile tekrar derlemesini isteyebilirsiniz.
Siz android sürümünüzü ve SDK numaranızı belirtin bu şekilde son versiyonunuz çalışmıyor diyin onlarda eğer geri dönüşleri dikkate alıyorlarsa size bir izahat verirler, bundan başka da elimizden birşey gelmez malesef.Düşük versiyonları yüklesem olur büyük ihtimal ama onlarda da bazı özellikler eksik olucak hatalı olucak. Siteyle iletişime geçsem gerçekten yardımcı olurlar mı ? Ne demeliyim onlara ? Benim sdk numarası 17 ona göre tekrar bir tane yapar mısınız mı diyeceğim ? Büyük ihtimal tınlamazlar..
Siz android sürümünüzü ve SDK numaranızı belirtin bu şekilde son versiyonunuz çalışmıyor diyin onlarda eğer geri dönüşleri dikkate alıyorlarsa size bir izahat verirler, bundan başka da elimizden birşey gelmez malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?