tapatalk Üye Tahir' Alıntı: Ettin sen ettin hak ettin. Ne yani sen simdi yönetimi mi sorguluyorsun yoksa? Sopa da yok zaten 2 gün daha var Genişletmek için tıkla ... yönetimi mi sorguluyosun derken sanki Kuranı sorguluyomuş gibi oldu la altı üstü bi uyarı sonuçta
Tahir' Alıntı: Ettin sen ettin hak ettin. Ne yani sen simdi yönetimi mi sorguluyorsun yoksa? Sopa da yok zaten 2 gün daha var Genişletmek için tıkla ... yönetimi mi sorguluyosun derken sanki Kuranı sorguluyomuş gibi oldu la altı üstü bi uyarı sonuçta
KayraBey Üye tapatalk' Alıntı: yönetimi mi sorguluyosun derken sanki Kuranı sorguluyomuş gibi oldu la altı üstü bi uyarı sonuçta Genişletmek için tıkla ... Yok artik lebran james olay nereye geldi
tapatalk' Alıntı: yönetimi mi sorguluyosun derken sanki Kuranı sorguluyomuş gibi oldu la altı üstü bi uyarı sonuçta Genişletmek için tıkla ... Yok artik lebran james olay nereye geldi
tapatalk Üye Tahir' Alıntı: Yok artik lebran james olay nereye geldi Genişletmek için tıkla ... bizim dincinin lafı abi şöyle çok hararetli olarak bişeyi sorguladın mı böyle der kullanıyım dedim
Tahir' Alıntı: Yok artik lebran james olay nereye geldi Genişletmek için tıkla ... bizim dincinin lafı abi şöyle çok hararetli olarak bişeyi sorguladın mı böyle der kullanıyım dedim
x-scarface Üye tapatalk' Alıntı: yönetimi mi sorguluyosun derken sanki Kuranı sorguluyomuş gibi oldu la altı üstü bi uyarı sonuçta Genişletmek için tıkla ... Yok güzel kardeşim biz takılıyoruz öyle tahir kralla. Yoksa yönetimle ilgili bi korkma korkutma durumu yok yani - - - Eklendi - - - Kral sopayı çıkar arkadaş haketti
tapatalk' Alıntı: yönetimi mi sorguluyosun derken sanki Kuranı sorguluyomuş gibi oldu la altı üstü bi uyarı sonuçta Genişletmek için tıkla ... Yok güzel kardeşim biz takılıyoruz öyle tahir kralla. Yoksa yönetimle ilgili bi korkma korkutma durumu yok yani - - - Eklendi - - - Kral sopayı çıkar arkadaş haketti
abandonware Üye Tahir' Alıntı: Uyari almak nasil bir duygu gençler Genişletmek için tıkla ... Önce forumdan ayrılıp, bir daha internete girmemek istiyorsun, sonra facebook'a saplanıyorsun vede foruma bi daha bakmıyorsun. Özelliklede forumda konu açıp, foruma trafik kazandırdıysan ban yemek normalden daha çok koyuyor
Tahir' Alıntı: Uyari almak nasil bir duygu gençler Genişletmek için tıkla ... Önce forumdan ayrılıp, bir daha internete girmemek istiyorsun, sonra facebook'a saplanıyorsun vede foruma bi daha bakmıyorsun. Özelliklede forumda konu açıp, foruma trafik kazandırdıysan ban yemek normalden daha çok koyuyor
hikmet366 Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Uyarı almaktan bıkmadım Genişletmek için tıkla ... bir uyarıda verin şuna
KayraBey Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Uyarı almaktan bıkmadım Genişletmek için tıkla ... Ali gitmeden önce sana 1 günlük ban atabilir miyim
~N.A.W.Y~' Alıntı: Uyarı almaktan bıkmadım Genişletmek için tıkla ... Ali gitmeden önce sana 1 günlük ban atabilir miyim
PriZm Üye Tahir' Alıntı: Ali gitmeden önce sana 1 günlük ban atabilir miyim Genişletmek için tıkla ... At abi valla modluktan çıktığımdan beri istiyordum zaten Nedenine de Çok şey bildiği için banlandı falan yaz
Tahir' Alıntı: Ali gitmeden önce sana 1 günlük ban atabilir miyim Genişletmek için tıkla ... At abi valla modluktan çıktığımdan beri istiyordum zaten Nedenine de Çok şey bildiği için banlandı falan yaz
PriZm Üye hikmet366' Alıntı: bir uyarıda verin şuna Genişletmek için tıkla ... Smiley'i benim mesajdan kopyalayarakmı yazdın
hikmet366' Alıntı: bir uyarıda verin şuna Genişletmek için tıkla ... Smiley'i benim mesajdan kopyalayarakmı yazdın
KayraBey Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: At abi valla modluktan çıktığımdan beri istiyordum zaten Nedenine de Çok şey bildiği için banlandı falan yaz Genişletmek için tıkla ... Olur
~N.A.W.Y~' Alıntı: At abi valla modluktan çıktığımdan beri istiyordum zaten Nedenine de Çok şey bildiği için banlandı falan yaz Genişletmek için tıkla ... Olur
KayraBey Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Eyvallah 1 gün sonra görüşürüz gençler Genişletmek için tıkla ... Haydi bakalim Ya Allah Bismillah !!! /ban nawy /sbp bilgi fazlalığı
~N.A.W.Y~' Alıntı: Eyvallah 1 gün sonra görüşürüz gençler Genişletmek için tıkla ... Haydi bakalim Ya Allah Bismillah !!! /ban nawy /sbp bilgi fazlalığı
KayraBey Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Abi ben ciddiydim Genişletmek için tıkla ... Hayır bunu yapamam seni banlayamam Ali gel saril bana
~N.A.W.Y~' Alıntı: Abi ben ciddiydim Genişletmek için tıkla ... Hayır bunu yapamam seni banlayamam Ali gel saril bana