Bana yeni bir üye olarak söz düşmez belki ama;
bir kullanıcı olarak fikrimi belirtmek isterim. Müsade ederseniz tabi ki...
Etmez iseniz silebilirsiniz. Hiç darılmam, küsmem, yada kızmam Sonuçta mekan sizin
Site gerçekten çok güzel. Tema çok hoş. Ortamda güzel.
Ve Negative haklı. Böyle bir yerin ayakta durması kolay değil.
Ben kendimizden biliyorum.
Reklam şart. Ve bence şu an benim gördüğüm boyut o kadar büyük değil. (1024 x 768 çözünürlükte yaklaşık 5 santim.) Ama yanıp sönmesi gerçekten rahatsız edici.
Yukarıdakiler gibi olsa daha iyi olur bence. Çünkü tıklanacağını hiç sanmıyorum. Tıklansa bile ücretli olduğu için kimse faydalanmaz.
Maalesef gerçek....
Benimde fikrim böyle
Aksine, öncelikle herkese söz düşebilir
Ve bu yazınızdan baya bir memnun oldum, mevcut üyelerden böyle bir yazı görmemişken tabi sevindirdi, hoşgeldiniz
Reklam işine gelirsek, yukarıda da dediğim gibi gerçekten TR de tek bir makinadan bu kadar trafik harcayan bir siteyi hızlı ve 100% uptime calistirmak hiç de kolay degil, reklamlardan kazanmıyoruz giderleri ayarlıyoruz demiştim yukarıda bu dogru, sunucunun yanında buraya mesaj yazdıgımız forum yazılımı bile ücretli
Hatta url leri böyle şık gösteren eklenti bile ücretli ( xx.html tarzında )
Kısacası, sabit reklamlar konusunda biz zaten satıs ortagı degil sadece yayıncı birimiz, yani tıklanıp tıklanmaması bizi pek ilgilendirmiyor, bizi ilgilendiren onu oraya koyarak cebimizden artık para çıkmaması +
Google reklamlarına tıklayıp destek vererek de siteyi daha da geliştirmek, yeni arayışlar ..
Site özellikle yüksek çözünürlükte çok daha iyi, 1280px genisliginde ekranlarda çok daha hoş ama ufak ekranları da düşünerek koyabilecegimiz en son sınırlara koyduk, hiçbirşeyin üstüne gelmiyor, baska siteler gibi birşeylerin üstüne gelen reklamlar, amatör tarzda birşey de yapmadık. Canlı olmasından dolayı rahatsız ettigini biliyorum aynı şartlar benim içinde geçerli, reklam verene bende göz sağlığımızı bozacak bunlar esprisi yaptım hatta ama almazsak da olmayacak nasıl çıkacaz bu işin içinden, Yanıp sönmeyen reklam olsa onu yayınlamaz mıyız
Reklamverenler belki de bilmiyor ki böyle reklam yaparak daha itici oluyor, satış yapcaksa bile yapamıyorlar
İyi forumlar