bu resim nerede cekilmiş olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu resim nerede cekilmiş olabilir

Evet arkadaşlar bu resim dun gece tweeterda paylaşildi. Sizce mekan neresi cevabi ben biliyorum ama hic tasvip etmedim bu hareketi.

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
almanyada oldugu kesin de mekan neresi neden boyle bir şey yapmişlar.

ingilizcem pek iyi olmadigi icin anlayamadim ?

samsung nokia'ya diyorki 2 pankatta wp ye hoşgeldin ötekini bilmiyorum da Nokia'nın düşüşteki durumuna gönderme yaparak sanki çırpındın çırpındın wp yi buldun der gibi

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
onumuzdeki hafta new york citydeki lumialara bakin diyor. Ativ-s'in tanitimi sirasinda cekilmiş bu resim. Samsung tanitimini sabote etmişler

Nedense İçimden "İyi Etmişler" Diyesim Geliyor

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
haberi görmüştüm ben de tasvip etmediğimden paylaşmadım abi hiç hoş olmamış acizlik resmen

lordufuk

Üye
Samsung Nokianın dalını kırdı yazık yazık Nokia daha tek çekirdekle geçiniyor nokia 2çekirdekli tel çıkarana kadar 6 çekirdekli teller çıkacak

Samsung Nokianın dalını kırdı yazık yazık Nokia daha tek çekirdekle geçiniyor nokia 2çekirdekli tel çıkarana kadar 6 çekirdekli teller çıkacak

Ali Abi İşte Bu Yüzden İyi Etmişler Diyorum. Ve Söylediğiminde Arkadasındayım.

Ben Bu Güne Kadar Daha Android Bölümüne Giripte Tek Mesaj Yazmamışım. Fandroidçilere Laf Atmamışım...

Keşke Bende O Eylemde Olabilseydim Diyesim Geliyor. SIRF BU YÜZDEN...

SHS

Üye
IFA 2012 de mi çekilmiş, yeni galiba

SHS

Üye
abi ben bilmedim mi ödül yok mu bana? bu da maxi yarışması değil mi

El-CD

Üye
İyi yazmislar yalniz

nokianın 2 çekirdeğe yada 4 çekirdeğe geçmesi çok önemli değil. Önemli olan wp8 ile windows 8 in ortak çekirdek kullanımına geçmeleri. Yani böyle birşey ışte buda çok süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...