cihan10 Üye verinde kim kimi lanetliyormuş ben ona göstereyim.... LANET MİŞ HEHEHEHEHEHHEEHE DÜNYANIN EN LANET ADAMI BENİM ÜSTÜME LANET TANIMAM
verinde kim kimi lanetliyormuş ben ona göstereyim.... LANET MİŞ HEHEHEHEHEHHEEHE DÜNYANIN EN LANET ADAMI BENİM ÜSTÜME LANET TANIMAM
laracroftt Üye ! AhmeT !' Alıntı: 3 maddeyi okurken zaten bozuldu benim psikolojim Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bir an vazgeçtim bakmaktan ayırdım gözümü hemen
! AhmeT !' Alıntı: 3 maddeyi okurken zaten bozuldu benim psikolojim Genişletmek için tıkla ... katılıyorum bir an vazgeçtim bakmaktan ayırdım gözümü hemen
4rchEneMy Üye Bayan gayet guzel ya neresnden korkucaklar Aslında dıkkatlı bakınca ınsanın içi bi garıp oluyor.. hastalar tabı intihar eder :P
Bayan gayet guzel ya neresnden korkucaklar Aslında dıkkatlı bakınca ınsanın içi bi garıp oluyor.. hastalar tabı intihar eder :P
asi nazmi Üye tersten baknca bişi olmuomş yaa bn de amuda kalkark baktm uzun sre gzlerine ama çok etklendm hemn bu gızı fesybuk ta blup eklemeliym die düşndüm ama ismni blmiorm ismini bln war mı
tersten baknca bişi olmuomş yaa bn de amuda kalkark baktm uzun sre gzlerine ama çok etklendm hemn bu gızı fesybuk ta blup eklemeliym die düşndüm ama ismni blmiorm ismini bln war mı
ahmetyavuz Üye yasminoz' Alıntı: Uzun süre gözlerini ayırmadan herhangi bi yüz fotosuna bakan bi çok kişi o psikolojiye girer ztn sanırım... Genişletmek için tıkla ... aynen dediğin gibi..
yasminoz' Alıntı: Uzun süre gözlerini ayırmadan herhangi bi yüz fotosuna bakan bi çok kişi o psikolojiye girer ztn sanırım... Genişletmek için tıkla ... aynen dediğin gibi..
e1b1 Üye Teşekkür etmiycem ilk açıldığın da yazıyı okumadan uzun süre gözlerine baktım ve bişeyler düşündüm içm g p eçiyo r f ...
Teşekkür etmiycem ilk açıldığın da yazıyı okumadan uzun süre gözlerine baktım ve bişeyler düşündüm içm g p eçiyo r f ...