bu program sayesinde bedava msn kullanın

Konu Sahibi
bu program sayesinde bedava msn kullanın
ARKADAŞLAR TURKCELL MSN LİVE YIL SONUNA KADAR ÜCRETSİZ OLDUĞUNU DUYURDU HEMDE BEDAVA BUNUN İÇİN (MSN YAZIP 7777 GÖNDERİYORSUNUZ SİZE 1 MSJ GELİYOR O LİNKTEKİ WİNDOWS LİVE MESSENGER 4.9 LİNKİ VAR ONU SAKIN KURMAYIN KONTÜR SU GİBİ BİTER BURDAKİ ARKADAŞLARDAN RİCAM BUNU BİR AN ÖNCE FALİYETE SOKMAK VE YAPIP KULLANANLARDAN BİLGİ ALMAK İSTERİZ
(bu kısma kadar alıntıdır..bundan sonrası için söylemek istediğim bi kaç sey var duyumlarıma göre turkcellin werdiği linktede kontor gitmiyormus okadar fazla...turkcell hattım olsa deneyecektım ama avea kullanıcısıyım...belki faydalanmak isteyenler wardır dedım...ilginize) worldcild

Tepkiler: iizz, tayfun38, djmanyax ve 22 diğerleri

NobLe

Üye
paylaşımlar için teşekkürler...

gumusss

Üye
fazla değil hiç gitmiyo

Konu Sahibi
sizler sağolunda kullanan arkadaslar daha acıklayıcı bilgi yaparsa diğer üyelere daha fazla faydalanır diye düşünüyorum

benım 5 tane gıttı yuklenmedı de

CaNNiSaR

Üye
arkadaşlar 3 gündür sınırsız sorunsuz msn de yazışıyorum inanın 1 kontörüm dahi gitmedi müsterih olun yalnız ocak ayına kadar

Vallaha arkadaşlar benim 6600 ım var bana öle bi link geldi tıklamadım sonra bi tıklayım giden kontör olsun dedim nede olsa şubatın 1 ine kadar kullanıyoz dedim tıkladım 0 köntör vardı zaten girmedi siteye

bende de 6600 var ama sms gönderdim cevap: desteklemiyor dedi

onurgs92

Üye
arkadaşımın konterü msn yüklemeden önce -17ymiş yükleyince -16 oolmus 1 kntr wermisler

isgored

Üye
benim yorumumu okuyan arkadaşlar lütfen bana yardım edin ben yanlışlıkla turkcell live msn yi sildim telefondan şimdi ise geri yükleyemiyorum tekrardan msn 7777 yazpı göderiyorum gönderrdikten sonra bidaha bana mesaj gelmiyo eğer bilen varsa bana turkcell msn live uygulamasının url sini yazabilirmi cepten girip tekrar yüklicem ama url yi iblmiyorum bilen arkadaşlar yazasa çok sevinirim

asx5

Üye
bak bu benim basımada geldi tele format atmıstım msn silinmıstı tekrar 7777 msj attığımda zaten üyesiniz gibi bişeyle karsılastım bende iptal yazıp 7777 gönderdim üyeliğim iptal olduktan sonra tekrar msn yazıp 7777 ye gönderdim ve link geldi yardımcı olduysam ne mutlu bana

Cs***MaN

Üye
Bunun süresi bittim ya ?

--------------- Ekleme ---------------

BE n denedim msj geldi ama adrese gittim bomboş tu adreste bişe yoktu kontör de gitmemiş

corlulu

Üye
Turkcell hattım iptal olmasaydı keşke