Utku Üye minutari' Alıntı: arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin c6-00 ım var o arkadaşın yazdığı ninja fruit asphalt 5 pes 11 i rahatlıklan oynuyorum bence elinize bi c6 alın ondan sonra yorum yapın buralara. Genişletmek için tıkla ... Pes 11(öyle bir oyun yok) oynuyorsun demek o zaman video çekip youtube vb. yüklede izleyelim!!!!!
minutari' Alıntı: arkadaşlar yanlış bilgi vermeyin c6-00 ım var o arkadaşın yazdığı ninja fruit asphalt 5 pes 11 i rahatlıklan oynuyorum bence elinize bi c6 alın ondan sonra yorum yapın buralara. Genişletmek için tıkla ... Pes 11(öyle bir oyun yok) oynuyorsun demek o zaman video çekip youtube vb. yüklede izleyelim!!!!!
mustafakamikaze Üye Utku™;3597496' Alıntı: Pes 11(öyle bir oyun yok) oynuyorsun demek o zaman video çekip youtube vb. yüklede izleyelim!!!!! Genişletmek için tıkla ... pes 11 yok derken 2011 var bağbında dediğini umuyorum o kadar adam oynanmıyo gpu yok diyo bu arkadaşın tele yanlışlıkla gpu mu koymuşlar
Utku™;3597496' Alıntı: Pes 11(öyle bir oyun yok) oynuyorsun demek o zaman video çekip youtube vb. yüklede izleyelim!!!!! Genişletmek için tıkla ... pes 11 yok derken 2011 var bağbında dediğini umuyorum o kadar adam oynanmıyo gpu yok diyo bu arkadaşın tele yanlışlıkla gpu mu koymuşlar
Utku Üye mustafakamikaze' Alıntı: pes 11 yok derken 2011 var bağbında dediğini umuyorum o kadar adam oynanmıyo gpu yok diyo bu arkadaşın tele yanlışlıkla gpu mu koymuşlar Genişletmek için tıkla ... telefonda yok
mustafakamikaze' Alıntı: pes 11 yok derken 2011 var bağbında dediğini umuyorum o kadar adam oynanmıyo gpu yok diyo bu arkadaşın tele yanlışlıkla gpu mu koymuşlar Genişletmek için tıkla ... telefonda yok
mustafakamikaze Üye Utku™;3601383' Alıntı: telefonda yok Genişletmek için tıkla ... hangi telefonda yok c6 dan mı bahsediyosun benim n8 de yüklü çünkü
Utku™;3601383' Alıntı: telefonda yok Genişletmek için tıkla ... hangi telefonda yok c6 dan mı bahsediyosun benim n8 de yüklü çünkü
Utku Üye mustafakamikaze' Alıntı: hangi telefonda yok c6 dan mı bahsediyosun benim n8 de yüklü çünkü Genişletmek için tıkla ... Link atarmısın o zaman
mustafakamikaze' Alıntı: hangi telefonda yok c6 dan mı bahsediyosun benim n8 de yüklü çünkü Genişletmek için tıkla ... Link atarmısın o zaman
Jomolocco Üye adam jar dosyası olarak var demiştir. Bi tane 2010 galiba var o da dandik biliyorsunuz tam ekran değil. ----------Eklendi @ 09:09:12 ---------- Yazıldı @ 09:03:18 ---------- edit netten buldum 53 mb pes 2011 indiriyorum şimdi sonucu buraya yazarım ----------Eklendi @ 09:17:42 ---------- Yazıldı @ 09:09:12 ---------- yükledim çatır çatır çalışıyor vallaha utku
adam jar dosyası olarak var demiştir. Bi tane 2010 galiba var o da dandik biliyorsunuz tam ekran değil. ----------Eklendi @ 09:09:12 ---------- Yazıldı @ 09:03:18 ---------- edit netten buldum 53 mb pes 2011 indiriyorum şimdi sonucu buraya yazarım ----------Eklendi @ 09:17:42 ---------- Yazıldı @ 09:09:12 ---------- yükledim çatır çatır çalışıyor vallaha utku