eRdaL. Üye nasil olabilir oyle bisey 800 de sensor yaninda baska bisey yok reklamda 710 ve 800 kullanilmis
MrCommanDTr Emekli Yönetici sensörlerden biri çok dikkatli bakılmadıkça görülemeyebiliyor bende de normalde 701 de ön kamera yanında tek sensör var gibi duruyor ama az yanında bi tane daha var gün ışığında dikkatli bakın görülür.
sensörlerden biri çok dikkatli bakılmadıkça görülemeyebiliyor bende de normalde 701 de ön kamera yanında tek sensör var gibi duruyor ama az yanında bi tane daha var gün ışığında dikkatli bakın görülür.
eRdaL. Üye dikkatli baktim ama ikinci bi yer goremedim cihazlarda ikinci kamera yok diye biliniyordu zaten reklamdan dolayi biseyler olurmu bilmem artik
dikkatli baktim ama ikinci bi yer goremedim cihazlarda ikinci kamera yok diye biliniyordu zaten reklamdan dolayi biseyler olurmu bilmem artik
eRdaL. Üye isik sensor u yok 800 de bence diyer cihaz larda karsilastigim ekran kisilmasi ile hic karsilasmadim
eRdaL. Üye deserter.06' Alıntı: lumia 800 de işik sensörüde var donuş sensorude var Genişletmek için tıkla ... cihaz uzerinde gorebildigin kac sensor yeri var
deserter.06' Alıntı: lumia 800 de işik sensörüde var donuş sensorude var Genişletmek için tıkla ... cihaz uzerinde gorebildigin kac sensor yeri var
SheFy Üye erdal8142' Alıntı: cihaz uzerinde gorebildigin kac sensor yeri var Genişletmek için tıkla ... 2 tane galiba isik ve yakinlastirma sensoru
erdal8142' Alıntı: cihaz uzerinde gorebildigin kac sensor yeri var Genişletmek için tıkla ... 2 tane galiba isik ve yakinlastirma sensoru
eRdaL. Üye benim elimdeki cihazda tek yer var ve isik sensorunun de olmadigini soyluyorum diger arkadaslar iki olmasi gerek diyor ama benim gordugum bu
benim elimdeki cihazda tek yer var ve isik sensorunun de olmadigini soyluyorum diger arkadaslar iki olmasi gerek diyor ama benim gordugum bu