bu nasıl iş nokia lumia 710 da kamera var gözüküyor ama benimkinde yok gelen kutudada var yazıyorr !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bu nasıl iş nokia lumia 710 da kamera var gözüküyor ama benimkinde yok gelen kutudada var yazıyorr !
kutusunda bile var gözüküyo ama telefonda yok sizce ne yapmalıyım

papakudioflu

Emekli Yönetici
evet arkadaşım bunu benim paylaştıgım videodan beri çözemedik bence sen bu cihazlar Türkiye de satışa çıkana kadar bekleyip nokia Türkiye ye sorman gerekicek

eRdaL.

Üye
iki farkli cihaz mi üretiliyor yani?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ilk parti ikinci parti olayi olacagini sanmiyorum muhtemelen operator cihazlarinda fark vardir. Ama hersekilde acayip bir durum

eRdaL.

Üye
800 icinde gecerlimi bu durum peki?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Istersen videoyu tekrar izle 710ve800 aralarinda skype goruntulu gorusme yapiyorlar ahmet arkadasimizin dedigne gore lumia710 un kutusunda onkamera var yaziyormus senin cihazin kutusunda var mi oyle birsey

eRdaL.

Üye
evet o video yu izlemistim ama diger cihaz 800 mü 900 yüz mü onu hatirlayamadim valla kutuya o kadar dikkat etmedim eve donunce bi bakayim

papakudioflu

Emekli Yönetici
800ile900 u ayirt etmek biraz zor elde durusundaki buyuklugunden farkedebilirsin bir tek

eRdaL.

Üye
ok ama bizim bildigimiz de kamera yoktu demi reklamda boyle bisey var

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yoktu hatta eski inceleme sitelerinde bile yok diyor ozelliklerde

eRdaL.

Üye
kutu uzerinde derken kullanim kilavuzunda mi var boyle bisey

papakudioflu

Emekli Yönetici
Simdi bir lumia800 dagitip onkamera kontrolu yapan bir video olsa da rahatlasak

eRdaL.

Üye
bence reklamda var bi problem cihaz uzerinde ve kutu iceriginde olduguna dair bisey goremedim zaten bilinen de yoktu kamera

Konu Sahibi
Abi telefonun üzerinde kameranın yuvasını yerini yapmışlar ama merceği koymamışlar yani yeri var ama kamera yok içinde garip

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
sensör olmasın o hakkat garip

Konu Sahibi
Hayır sensör yanında

eRdaL.

Üye
Evet arkadasin bahsettigi kisim sensor heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...