Bu Nasil İbadet +16

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu Nasil İbadet +16

Tepkiler: ebuş..., Lord_oF_Dark, ism@il 54 ve 2 diğerleri

aLone

Üye
2.resimden sonra bakamadım iyy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok bee ömer o kadar da kötü değil

huri$

Üye
yani $imdi bunlarin yaptigi ibadetmi
allahim iyiki muslumanim binkere $ukurler olsun sana
bizim ibadetlerimiz milyon defa daha guzel bunlarin ibadetlerinden

aLone

Üye
ağızlarına filan neler sokuyolar tövbeler olsun

SucX

Üye
Bu ne şimdi
Yaptıklarına ibadetmi diyorlarmış
Mercimek kadar akılları yok

kralxxx

Üye
bağnazlık tan başka birşey değil kendilerini o kadar inandırmışlar ki gözleri bişey görmüyo baksanıza

of yaf, hç akıl yok bunlarda.. ağznda bi biskletle nasl ibadet ettklerni düşünüolar acaba..

bunları bi an bizim gibi metalci sandım ama sonradan bizimkiler bile bu kadar abartmaz dedim

her bulduklarını agızlarına sokmuslar bisikleti bile allahtan baska yerlerine sokmuolar

hiiic

Üye
Arkadaşlar bu konu ve bunun gibi ibadetler bakın müslüman için çok önemli konulardır....
Neden?

1.şetytan insanı kandırır ve ibadet yapmamasını fısıldar, sonra yaparsın, daha sonra kusursuzca yaparsın diyerek ömrü boşa virana harcatır... ve kul ne yazıkki ahirete namazsız amelsiz gider... çoğuda böyle olmuştur, bkz; ölen yakın akrabalar, tanıdıklar...

2.eğer kul gerçeği görür ve bu vesveseye uymaz, namaza başlarsa... bu seferde şeytan ona çok fazla yapmasını aşırıya gitmesini fısıldar ve şekil A daki durum ortaya çıkar... Bu şekilde amacı kulu ibadettten bıktırmak yada isyan ettirmektir ki esasında namazı kılmamak bile Allaha isyandır...

2. si arasında denge kuramayan yani "orta yolu seçemeyen" kimseler malesef acıklı azapla uyarılır, temkinli olmakda yarar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...