zaza Üye maxirabit' Alıntı: keçinin şekil değiştirip lama olmuş hali Genişletmek için tıkla ... evrim geçirmiş desene
maxirabit' Alıntı: keçinin şekil değiştirip lama olmuş hali Genişletmek için tıkla ... evrim geçirmiş desene
maxirabit Üye zaza' Alıntı: evrim geçirmiş desene Genişletmek için tıkla ... evrim diyince aklıma gelen bu
Necmati Üye maxirabit' Alıntı: arama motorunda bakınca pikaçu hariç neler çıktı Genişletmek için tıkla ... arama motorunda aramadım kardeş aramamda aklımda benim herşey..
maxirabit' Alıntı: arama motorunda bakınca pikaçu hariç neler çıktı Genişletmek için tıkla ... arama motorunda aramadım kardeş aramamda aklımda benim herşey..
maxirabit Üye Necmati™;3055330' Alıntı: arama motorunda aramadım kardeş aramamda aklımda benim herşey.. Genişletmek için tıkla ... Bizim zamanımızdada pokemon idoldü hatta cips'ten taso çıksın diye cipsi yemeyip tasoyu alırdık.ondan önce power rangers falan vardı orya kadar hatırlıyorum.Benimde aklımda ama aratınca pikaçuyla alakasız resim yazı vs çıktı.
Necmati™;3055330' Alıntı: arama motorunda aramadım kardeş aramamda aklımda benim herşey.. Genişletmek için tıkla ... Bizim zamanımızdada pokemon idoldü hatta cips'ten taso çıksın diye cipsi yemeyip tasoyu alırdık.ondan önce power rangers falan vardı orya kadar hatırlıyorum.Benimde aklımda ama aratınca pikaçuyla alakasız resim yazı vs çıktı.