zaza Üye yalan_hayat' Alıntı: orasını bilemem işte ama internette de yalan haber yazacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... sen öyle san
yalan_hayat' Alıntı: orasını bilemem işte ama internette de yalan haber yazacaklarını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla ... sen öyle san
Sidretül Münteha Üye yalan_hayat' Alıntı: ama internete okudum onun bi şıçan deqil su maymunu olduqu yazıyodu. Genişletmek için tıkla ... Tühhh Tuttramadık Su Maymunuda Mı Varmıs Bea Enteresan - İlginç - Fecii Alem
yalan_hayat' Alıntı: ama internete okudum onun bi şıçan deqil su maymunu olduqu yazıyodu. Genişletmek için tıkla ... Tühhh Tuttramadık Su Maymunuda Mı Varmıs Bea Enteresan - İlginç - Fecii Alem
yalan_hayat Üye yurisa' Alıntı: sen öyle san Genişletmek için tıkla ... şimdi sen inanmıyomusun bu haberin doğru olduğuna.
yurisa' Alıntı: sen öyle san Genişletmek için tıkla ... şimdi sen inanmıyomusun bu haberin doğru olduğuna.
zaza Üye yalan_hayat' Alıntı: şimdi sen inanmıyomusun bu haberin doğru olduğuna. Genişletmek için tıkla ... pek inanasım gelmiyoda neyse
yalan_hayat' Alıntı: şimdi sen inanmıyomusun bu haberin doğru olduğuna. Genişletmek için tıkla ... pek inanasım gelmiyoda neyse
yalan_hayat Üye yurisa' Alıntı: pek inanasım gelmiyoda neyse Genişletmek için tıkla ... inanmıyosan nette girip öqrenebilirsin
yurisa' Alıntı: pek inanasım gelmiyoda neyse Genişletmek için tıkla ... inanmıyosan nette girip öqrenebilirsin
zaza Üye yalan_hayat' Alıntı: inanmıyosan nette girip öqrenebilirsin Genişletmek için tıkla ... zaten netteyimde kim uğraşacak şimdi
yalan_hayat' Alıntı: inanmıyosan nette girip öqrenebilirsin Genişletmek için tıkla ... zaten netteyimde kim uğraşacak şimdi
yalan_hayat Üye yurisa' Alıntı: zaten netteyimde kim uğraşacak şimdi Genişletmek için tıkla ... o zaman laf söyleme
zaza Üye yalan_hayat' Alıntı: o zaman laf söyleme Genişletmek için tıkla ... laf sölemedimki cümle kurdum
zaza Üye canturgay' Alıntı: muhabbet nerden nereye gelmiş böyle Genişletmek için tıkla ... ne yaparsın ateş ile barut yanyana olmaz
canturgay' Alıntı: muhabbet nerden nereye gelmiş böyle Genişletmek için tıkla ... ne yaparsın ateş ile barut yanyana olmaz
zaza Üye Samsun55''' Alıntı: dna sı bozulmuş Genişletmek için tıkla ... kedigillerden bulaşmış olabilir
zaza Üye Berkan (:' Alıntı: tavşanla kedi çiftleşmiş sonra bu fare olmuştur Genişletmek için tıkla ... bence kedigillerden biri bunun anasını yakalamıştır sonrası malum
Berkan (:' Alıntı: tavşanla kedi çiftleşmiş sonra bu fare olmuştur Genişletmek için tıkla ... bence kedigillerden biri bunun anasını yakalamıştır sonrası malum