Bu kulaklık nasıl? (Xiaomi)

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Bu kulaklık nasıl? (Xiaomi)

Birkaç gündür siparişimi kontrol ederken dikkatimi çekiyor, kalitesi nasıl acaba, anlayanlar bi yorum lütfen

Revengeful

Emekli Yönetici
muhtemelen o başlıklar kullandıkça tek tek kaybolur..

Tepkiler: The Pierre

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
adi mi yani?

Serhan

Üye
Xaomi Çin markası değilmi ? Çin malıdır bu bence
Şaka bi yana EarPods en iyisi...dışarı ses verme 0 ve kalitesi mükemmel.

Tepkiler: Baranbaris

Revengeful

Emekli Yönetici
200 liraya kulakiçi kulaklık almıştım appledan. Onun bile başlıkları zamanla gevşedi. Cebimden çıkardığımda kulaklıktan çıkıp yere düşüyorlardı. Dışarıda olunca kayboluyorlardı haliyle.

Tepkiler: The Pierre ve Serhan

Serhan

Üye
EarPods ümü diyorsun abi ?
Senin i5 kutusundan da çıkması lazım o.

Revengeful

Emekli Yönetici
Linkteki gibilerden bahsediyorum yoksa Earpods'ın bir halta yaradığı yok. Dışarıdaki gürültüden müzik dinleyemiyorsun

Tepkiler: Serhan

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
200 falan verecek olsam urBeats alırım zaten
Bu kaliteli gibi duruyo ondan sordum

Oğuzhan

Üye
Alacaksanız kulakustu alın, huzuru bulun.

Tepkiler: Serhan
Kulakik almak gibi bir niyetiniz varsa ve almak istediginiz kulaklik bass agirlikli olucaksa kesinlikle size JVC xx explosive kulak ici kulaklik almanizi oneririm. Ben kullaniyorum ve mukemmel otesi diyebilirim. Tabiki benim gorusum bu

Ingiltere ebay de 19 paund ama sahteleri olabiliyor dikkat edin.

Invoke

Üye

3 yıldır urbeats kullanıyorum hala ilk günkü kadar iyi ses veriyor ve sağlam. ya sende yada kulaklıklarında bir sıkıntı var
Linkteki gibilerden bahsediyorum yoksa Earpods'ın bir halta yaradığı yok. Dışarıdaki gürültüden müzik dinleyemiyorsun
aynı fikirdeyim

Birkaç gündür siparişimi kontrol ederken dikkatimi çekiyor, kalitesi nasıl acaba, anlayanlar bi yorum lütfen

xiaomi çin in en büyük 4. telefon üreticisi diye biliyorum ben eğer orijinalse bir sıkıntıyla karşılaşmazsın gibime geliyor

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
urBeatsını çamaşır makinasına attın mı hiç?

Revengeful

Emekli Yönetici
urbeats değil benimkiler

Revengeful

Emekli Yönetici
pantolonun cebine atıp dene bir ara veyseloğlu