omayra Üye şiiştttt şafak oğlan, nine demeye devam edersen tıfıl derim sana haberin olsun. Gül gibi geçinelim di mi yani
şiiştttt şafak oğlan, nine demeye devam edersen tıfıl derim sana haberin olsun. Gül gibi geçinelim di mi yani
NeedLeFLuff Üye Benimde başım ağrıyor.Oynatınca beynim içinde bi o yana ir bu yana çarpıyor gibi oluyor.
safakk Üye _CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: ne suyu len! Türk kahvesi getir, bol köpüklü! Genişletmek için tıkla ... valla abi daha türk kahvesi yapmayı bilmiyorum ama istersen senin için öğrenirim
_CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: ne suyu len! Türk kahvesi getir, bol köpüklü! Genişletmek için tıkla ... valla abi daha türk kahvesi yapmayı bilmiyorum ama istersen senin için öğrenirim
omayra Üye ναη_нσιנ∂σηк;451483' Alıntı: Çoktan yandı bile Genişletmek için tıkla ... sen öyle san .. Bu akşamınki pişti, yarınınkini ayıkladım pişiriyorum bile..
ναη_нσιנ∂σηк;451483' Alıntı: Çoktan yandı bile Genişletmek için tıkla ... sen öyle san .. Bu akşamınki pişti, yarınınkini ayıkladım pişiriyorum bile..
safakk Üye call of duty 2 nin cd key ini bilen varsa bana pm atabilirmi daha bu gün aldım da bir türlü cd key bulamadım da olmazsa aldığım yere gideceğim
call of duty 2 nin cd key ini bilen varsa bana pm atabilirmi daha bu gün aldım da bir türlü cd key bulamadım da olmazsa aldığım yere gideceğim