aRdiLê Üye oda zehmetLi bir İştir siz yazmayın beni dinLeyin ben yazaRım siz yoruLmayın yormayın böle şeyLer iÇin kendiniZİ --------------- Ekleme --------------- seLametLe kurban sende Kendine ii baK ALLAH'a emaneT oL biR kaÇ qün sonRa qöRüşürüz (.
oda zehmetLi bir İştir siz yazmayın beni dinLeyin ben yazaRım siz yoruLmayın yormayın böle şeyLer iÇin kendiniZİ --------------- Ekleme --------------- seLametLe kurban sende Kendine ii baK ALLAH'a emaneT oL biR kaÇ qün sonRa qöRüşürüz (.
ahmetyavuz Üye Mss Yzc' Alıntı: ben gidiyorum arkadaşlarr hadi kendinize iyi bakın bi kaç günlüğüne kurtuldunuz bendn Genişletmek için tıkla ... allaha emanet ol kendine iii bak sen gelene kadar konuyu acık tutturacağız
Mss Yzc' Alıntı: ben gidiyorum arkadaşlarr hadi kendinize iyi bakın bi kaç günlüğüne kurtuldunuz bendn Genişletmek için tıkla ... allaha emanet ol kendine iii bak sen gelene kadar konuyu acık tutturacağız
Silinen Üye 737108 Kapalı Hesap konu kilit+çöpe --------------- Ekleme --------------- Bugünün de galibi benim oooh be süper yaa 2 gündür...
konu kilit+çöpe --------------- Ekleme --------------- Bugünün de galibi benim oooh be süper yaa 2 gündür...