Bu konuya son mesajı kim atacak?

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kullanıcı adım ila dalga geçilmesini hiç hoş bulmuyorum ayrıca konunun sahibi yöneticis benim lütfe siz gelmeyiniz siz kimi kimin kiminden kovuyorsunuz sorabilirmiyim acaba bayaaağan

--------------- Ekleme ---------------

Ben avatara bakarım arkadaş bizde böle...

Konu kilit+çöpe

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Birazdan banlandığınızda kim neyi öğrenicek görüceksiniz sayın berkan hanım, admin olduğumu söylememe gerek var mı bu konudaki herkes bilir bunu....

Lütfen bir daha yazmayınız... Konu kilitlendi

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa olmaz amaaaaaaaaaaaaaaa yazmak yok dedim konu kilitlendi anasını satiim siz nasıl yazıyorsunuz ya ben kilitledim demin konuyu

bizm sehir merkezinde biri vardir.adi fiLan biLinmez.poLis uniformasi giyer cikar Trafige eLinde bir duduk bir de TeLsiz.Kendini poLis sanip miLLeTe bagirip cagirir.deLidir isTe.ama kimse onu Takmaz

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Yazmiyürsünüz emir büyük yerden

bizm sehir merkezinde biri vardir.adi fiLan biLinmez.poLis uniformasi giyer cikar Trafige eLinde bir duduk bir de TeLsiz.Kendini poLis sanip miLLeTe bagirip cagirir.ama kimse onu Takmaz
hahahahaa koptum XD XD

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
kilit+çöp canımcım mecburum buna beni çok mecbur ediorsunuz o yüzden bidaha yazmayı denemeyin yazamicaksınızsınızıızı bence yorulmayın bence bence bence... Türkçeyide süper kullanırım