Bu konuya son mesajı kim atacak?

Konu Kilitlensin mi ? ( ilk 50 ye ulaşan oy kazanır )

• Kullanılan toplam oy
    934

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
yoo valla hayır ama benden önce birine sormuştun orda laz muhabbeti geçmişti ordan tahmin ettim sonra gişkuni ne olabilir dedim sonra konuşabiliyormusun kelimesine benzettim öyle gene çalıntı var yani biyerlerden ve burdan da anlaşıldığı üzere lazca bilmiorum

ben pek konusamıyorum ama anlıyorum dılım tam donmuyor istanbulda buyudum eger gıresunda olsaydım bende gayet rahat konusurdum ( kai serepe ) sana

--------------- Ekleme ---------------

ben pek konusamıyorum ama anlıyorum dılım tam donmuyor istanbulda buyudum eger gıresunda olsaydım bende gayet rahat konusurdum ( kai serepe ) sana
amaaaaa cok guzel trakya sıvesıyle konusuyorum

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
O da güzel kai serepe nedir ayrıca memleket giresun galiba...

vaaay trakya şivesi gelive gari gidive gari tarzımıydı yaa

evet gıresunluyum sana (ıyı aksamlar )dedım

vaaay trakya şivesi gelive gari gidive gari tarzımıydı yaa
senın soyledıgın canakkale sıvesı
( abe nabeyisın bea more nasılsın) bu trakya sıvesı bea lı konusurlar

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
hmmm işte bilmeyince böle oluyor.hmmm o tarz abe'li bende biraz XD Sana da iyi akşamlar hatta iyi geceler

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Evet lazları sevmeyenler var tabi. iyiymiş şiveyide böyle durumlar için kullanman güzel

Evet lazları sevmeyenler var tabi. iyiymiş şiveyide böyle durumlar için kullanman güzel
saat 6 oldu ben artık cıkıyorum acıle gıtcem dosyalırımı toparlıyayım ıyı gunler sana tanıstıgıma memnun oldum kendıne ıyı bak hoscakal

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Tamam bende çıkıcaktım birazdan. Sana da iyi günler ben de tanıştığımıza memnun oldum hoşçakal