SelmanTE Üye omayra' Alıntı: Annemgille telefonlaştım ben, merak etmez gari. Genişletmek için tıkla ... omayra nereli olduğunu çok merak ettim bu şive sadece bizim orada kullanılıyor diye biliyodum acaba nerelisin???
omayra' Alıntı: Annemgille telefonlaştım ben, merak etmez gari. Genişletmek için tıkla ... omayra nereli olduğunu çok merak ettim bu şive sadece bizim orada kullanılıyor diye biliyodum acaba nerelisin???
omayra Üye _CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: omayra nereli olduğunu çok merak ettim bu şive sadece bizim orada kullanılıyor diye biliyodum acaba nerelisin??? Genişletmek için tıkla ... Aslen İzmirliyim ben. Dedemler Bosna'dan göçmüşler. Boşnak kökenliyim. Bizimkiler böyle konuşmaz, dilime çevreden pelesenk olmuş sanırım. Sen nerelisin?
_CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: omayra nereli olduğunu çok merak ettim bu şive sadece bizim orada kullanılıyor diye biliyodum acaba nerelisin??? Genişletmek için tıkla ... Aslen İzmirliyim ben. Dedemler Bosna'dan göçmüşler. Boşnak kökenliyim. Bizimkiler böyle konuşmaz, dilime çevreden pelesenk olmuş sanırım. Sen nerelisin?
omayra Üye Hadi hep beraber bu konuyu protesto edelim ve kimse yazmasın bundan sonra. Hadi biiiir ikiiii üüççç tıp!!
Hadi hep beraber bu konuyu protesto edelim ve kimse yazmasın bundan sonra. Hadi biiiir ikiiii üüççç tıp!!
YAS.SIN Üye Maşallah 4gün yazmaışım kaç sayfa dolmuş budur işte... Tabi bu da son msj olsun unutmayın protesto ediyormuşuz
Maşallah 4gün yazmaışım kaç sayfa dolmuş budur işte... Tabi bu da son msj olsun unutmayın protesto ediyormuşuz
manyak! Üye P_O_W_E_R' Alıntı: Benn...[Manyak nasılsın?] Genişletmek için tıkla ... iiyim saol msja en kısa zamanda karşılık vercem inş
P_O_W_E_R' Alıntı: Benn...[Manyak nasılsın?] Genişletmek için tıkla ... iiyim saol msja en kısa zamanda karşılık vercem inş
prince of hell Üye barıştık bu arada bu mesajla binbaşı oldum atlıcak rütbe kalmadı yaww nega beni bu raya yarbay yap yaw :P bak konuya son mesajı atcam diolar a aaa
barıştık bu arada bu mesajla binbaşı oldum atlıcak rütbe kalmadı yaww nega beni bu raya yarbay yap yaw :P bak konuya son mesajı atcam diolar a aaa