omayra Üye Bırakın ucunu bucağını.. Hayat devam ediyor.. Kaçana değil kaçmak üzere olanlara bakın da onları kaçırmayın.. (Öff ne diyom beenn)
Bırakın ucunu bucağını.. Hayat devam ediyor.. Kaçana değil kaçmak üzere olanlara bakın da onları kaçırmayın.. (Öff ne diyom beenn)
SALVADORE Üye omayra' Alıntı: Bırakın ucunu bucağını.. Hayat devam ediyor.. Kaçana değil kaçmak üzere olanlara bakın da onları kaçırmayın.. (Öff ne diyom beenn) Genişletmek için tıkla ... : : :
omayra' Alıntı: Bırakın ucunu bucağını.. Hayat devam ediyor.. Kaçana değil kaçmak üzere olanlara bakın da onları kaçırmayın.. (Öff ne diyom beenn) Genişletmek için tıkla ... : : :
SALVADORE Üye karambol666' Alıntı: Olmaz bulacağız sonra benim uykularım kaçar ama neyi arıyoruz ki :: Genişletmek için tıkla ... dün akşam rüyama girdi bulalım şunun ucunu neyi bulacagız onu bilmiyoruz : : :
karambol666' Alıntı: Olmaz bulacağız sonra benim uykularım kaçar ama neyi arıyoruz ki :: Genişletmek için tıkla ... dün akşam rüyama girdi bulalım şunun ucunu neyi bulacagız onu bilmiyoruz : : :
Honda-VTI Üye Ya ben dedim ki ben el atarım çıkarırız ama biz neyi çıkarıyorduk onu bi hatırlasam : : :
SALVADORE Üye karambol666' Alıntı: Ya ben dedim ki ben el atarım çıkarırız ama biz neyi çıkarıyorduk onu bi hatırlasam : : : Genişletmek için tıkla ... neyin ucu kaçtı bende hatırlayamadım : : :
karambol666' Alıntı: Ya ben dedim ki ben el atarım çıkarırız ama biz neyi çıkarıyorduk onu bi hatırlasam : : : Genişletmek için tıkla ... neyin ucu kaçtı bende hatırlayamadım : : :
omayra Üye : Benden sonra yazan forumun en feministi olur olsa olsaa (en azından maço erkekleri ekarte ettik böylece: : : )
: Benden sonra yazan forumun en feministi olur olsa olsaa (en azından maço erkekleri ekarte ettik böylece: : : )
omayra Üye SALVADORE' Alıntı: bu yazı okurken gözlügü takmayı unuttum ne yazıyo orda : : : Genişletmek için tıkla ... Yemedim diyorsun.. Öyle olsun kardeşş...Yersen diye yazmıştım : :
SALVADORE' Alıntı: bu yazı okurken gözlügü takmayı unuttum ne yazıyo orda : : : Genişletmek için tıkla ... Yemedim diyorsun.. Öyle olsun kardeşş...Yersen diye yazmıştım : :
omayra Üye Tamam deneme bir ki bir kii... Benden sonra yazan olsa olsa ana kuzusu olur Bakalımmmm....