kurt bey Üye P_O_W_E_R' Alıntı: Kurtoğlu sen nerden çıktın alla alla Genişletmek için tıkla ... nası yani anlamadım?
P_O_W_E_R' Alıntı: Kurtoğlu sen nerden çıktın alla alla Genişletmek için tıkla ... nası yani anlamadım?
prince of hell Üye kurtoglu85' Alıntı: nası yani anlamadım? Genişletmek için tıkla ... ciklet ,gofret ,kampanya faln mı onu dio yani
kurtoglu85' Alıntı: nası yani anlamadım? Genişletmek için tıkla ... ciklet ,gofret ,kampanya faln mı onu dio yani
ouSahin Üye s.a abilerim ablalarım kardeşlerim bacılarım çoçuklar qençler yaşlılar evde kalmışlar çalışanlar meslektaşlar adaşlar yoldaşlar vatandaşlar aglayanlar qülenler sevenler üzülenler küfür edenler yalvarananlar özleyenler program indiremiyenler vs vs.. 71.bin üye içersinde herşey olabilir dimi
s.a abilerim ablalarım kardeşlerim bacılarım çoçuklar qençler yaşlılar evde kalmışlar çalışanlar meslektaşlar adaşlar yoldaşlar vatandaşlar aglayanlar qülenler sevenler üzülenler küfür edenler yalvarananlar özleyenler program indiremiyenler vs vs.. 71.bin üye içersinde herşey olabilir dimi
omayra Üye olsun, var ki harcadınız, olmasaydı harcayamaz kös kös otururdunuz evde Allah'ım çok Pollyanna gördüm kendimi
olsun, var ki harcadınız, olmasaydı harcayamaz kös kös otururdunuz evde Allah'ım çok Pollyanna gördüm kendimi