PALA.
Üye
Ağzını hayra aç, Türkiye dışardan gelenler için Cennettir.keşke savaş olsaydı azıp kuduramazlardı
ben de suriye de
ırak ta
afganistan da
filistin , lübnan
libya , yemen de olaydım
bunları yaşamazdım
kötüler için Türkiye Cennet tabii
Orası öyleTürkiye dışardan gelenler için Cennettir.
... 3 noktayı tekrarlı şekilde küfür amaçlı kullanıyorsun, uyarıyorum !Türklerde ...
Düşmanlık mı asla... 3 noktayı tekrarlı şekilde küfür amaçlı kullanıyorsun, uyarıyorum !
Türk milletine laf söyletmem! Terbiyeli ol!
Türk milletinin vatanında ekmeğini yeyip, hakaret edenler alçak, hain, teröristtir. Bir daha yapma !
Bilmediğin topraklar için ölmek istiyorsan, git öl. Türk milletine düşman olmana gerek yok ! Ne bu düşmanlık ?
Sensin bozulmuş, hakaretini ... yazarak ediyorsun, başka türlü edemezsin. Senin ve saz arkadaşlarının Türk ve Atatürk düşmanlığızı, etnik bölücülük yapıp da Türk milletini aşağılayan, suçlayan bir zihniyetiniz var. Şunu bilin ki, bu ülkenin sahibine Türk milleti derler, başka millet yoktur.Düşmanlık mı asla
Sadece bozulmuş
Onun için ... Koydum
Ha küfür etcek olsam harflandırarak yazardım
... Küfre mi giriyor
Öyleyse ... Yazmam
Dedemin lafı bukavga etmen guzum
Bu konuya mesajı 2.elci atacakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yani küçük elçi miBu konuya mesajı 2.elci atacak
tte344fe
aferin 8 karakterin wifi şifresi olacağını bilmişsin... tebrikler wifi şifrelerim 1 den 8 e kadardır.o yüzden öyle şeyler yapmıyorumTT Wifi şifresi mi
Ben onu bile yapamıyorumaferin 8 karakterin wifi şifresi olacağını bilmişsin... tebrikler wifi şifrelerim 1 den 8 e kadardır.o yüzden öyle şeyler yapmıyorum
çok bağlı kalamazsın ama ara ara bakıyorum bağlı olanlara. şayet başkası varsa direk şutluyorum. ha şimdiye kadar kımseye denk gelmedım o ayrı amaBen onu bile yapamıyorum
Aslında uğraşmıyorum da diyebiliriz
Benim şifre 8 haneli değil daha fazla
Say bakalım kaç tane karakter var
ythkmqk7wf4aw büyük-küçük harfe dikkat etmeden yazdım
Mesaj birleştirildi:
12345678 yazsam senin internetine bağlanabiliyorsam
Sen nerdeydin müstakil ev ise kapında yatar internete girerim bide yatak yastık yorgan versen tamam oldu bu iş
Kira da vermem
beleş olan ne varsahiç sandalyeye
iple bağlandın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?