XXXturi01
Üye
Cidden neki bu olaylar? Bu foruma katılalı 4 yıl oldu karanlık yüzünü görmemişim...Forum sırrı, öğrenen ortadan kayboluyor
Maxibrosu oğrendimde hindi kaldı bir tek.Forum sırrı, öğrenen ortadan kayboluyor
Kim ölmüşölenlere Allahtan rahmet kalanlara ise başarılar efenim
Elbet Ölmüştür Canım Birisi Tutupta Gral Selmanı Mı PostalayımKim ölmüş
Bazı sırlar forum ile yok olup gitmelidir 🐐inat etmeyin. Hem ne yapacaksın sen bunları başına bela alma 🦃Cidden neki bu olaylar? Bu foruma katılalı 4 yıl oldu karanlık yüzünü görmemişim...
Mesaj birleştirildi:
Maxibrosu oğrendimde hindi kaldı bir tek.
Hepsini birleştirsen bir @AIS yapmaz.
Özür kabul ama raconu bil. Bu server'in admini benim. Laf yiyince 'Connection Lost' yazdırırım hesabına.Neco abii yeni nesile efsanelerden bahsediyorum... Rahatsız ettiysek özür dilerim
Sağ olasın efenim. Biz bu dünyada kalanlar, rahmetlinin hakkını da yerine getirir, başarıyı da kapıp geliriz merak etme. Dünya bizimle dönmeye devam eder.ölenlere Allahtan rahmet kalanlara ise başarılar efenim
Tamam abi , baş üstüneHepsini birleştirsen bir @AIS yapmaz.
Mesaj birleştirildi:
Özür kabul ama raconu bil. Bu server'in admini benim. Laf yiyince 'Connection Lost' yazdırırım hesabına.
Mesaj birleştirildi:
Sağ olasın efenim. Biz bu dünyada kalanlar, rahmetlinin hakkını da yerine getirir, başarıyı da kapıp geliriz merak etme. Dünya bizimle dönmeye devam eder.
Bu 'baş üstüne' lafına saygım var. Ama unutma: Dostuna güven, düşmanını asla hafife alma. Dik dur, yoldan çıkma. Gerisi kolay.Tamam abi , baş üstüne
Elbet bir günŞu hindi olayıyla maxibros olayını çok merak ediyom anlatın.
Ağaca yaslanma çürür, Duvara yaslanma yıkılır, İnsana dayanma ölür, Dayanacaksan Hakka dayan, O Bâkidir.Bu 'baş üstüne' lafına saygım var. Ama unutma: Dostuna güven, düşmanını asla hafife alma. Dik dur, yoldan çıkma. Gerisi kolay.
Maxibros darbecilermiydi neydiCidden neki bu olaylar? Bu foruma katılalı 4 yıl oldu karanlık yüzünü görmemişim...
Mesaj birleştirildi:
Maxibrosu oğrendimde hindi kaldı bir tek.
Öyle olsa yönetim doblocu enişteden alırdı haberini.Maxibros darbecilermiydi neydi
Beni aydınlatırmısın
Sen eskiden öyle fazla konuşmazdın kardeşHepsini birleştirsen bir @AIS yapmaz.
Mesaj birleştirildi:
Özür kabul ama raconu bil. Bu server'in admini benim. Laf yiyince 'Connection Lost' yazdırırım hesabına.
Mesaj birleştirildi:
Sağ olasın efenim. Biz bu dünyada kalanlar, rahmetlinin hakkını da yerine getirir, başarıyı da kapıp geliriz merak etme. Dünya bizimle dönmeye devam eder.
Konuları hortlatan ekiptuMaxibros darbecilermiydi neydi
Beni aydınlatırmısın
Sen şerbetli şuruplu sıfırcısın 🦃 Çete bunlarE bende hortçuyum
O zaman ben de maxibros üyesi sayılırım
Kardeşim, sessizliği bozduran hep siz konuşanlarsınız. Ben artık gereken cevabı veriyorum.Öyle olsa yönetim doblocu enişteden alırdı haberini.
Mesaj birleştirildi:
Sen eskiden öyle fazla konuşmazdın kardeş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim, sessizliği bozduran hep siz konuşanlarsınız. Ben artık gereken cevabı veriyorum.
Sessizliğini bozduran cevabı verdin kardeş, racon bitmiştirHepsini birleştirsen bir @AIS yapmaz.
Kardeşim, racon biter ama lafın hükmü kalır. Şimdi sen söyle: Bu laf nereye yazılsın?Sessizliğini bozduran cevabı verdin kardeş, racon bitmiştir
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Site kurallarına yazılabilir ama önemli olan uygulamakKardeşim, racon biter ama lafın hükmü kalır. Şimdi sen söyle: Bu laf nereye yazılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?