DarkredBlue61
Üye
Erdoğanda Öyle Yapmıştı Sonra Hapse Girdi. Okuduğun Yazdığın Söylediğin Şeylere Dikkat EtmelisinBu şarkı sözünün devamını yazdığım için sildiler
... lıydı silmekte de haklılardı yani
Yağ kokusu alıyorumYönetime Sonuna Kadar Hak Veriyorum
Buna kendinde dahilsinBen Olsam Biliyorsun Forumda Ne Kadar KonuştuğunKişi Varsa Hepsiyle Teker Teker İlgilenirdim
İstisnalar NeydiYağ kokusu alıyorum
Mesaj birleştirildi:
Buna kendinde dahilsin
2 Gün Önce Baktım 18 Lt Ay Çicek Bir Yağ 570 TL İdi. O Yüzden Koku Sinmiştir Üzerme Gimattaydım Toptancıda YaaniYağ kokusu alıyorum
Sayın başkanımız RTE diceksin yoksa bırak forumdan banlanmayıErdoğanda Öyle Yapmıştı Sonra Hapse Girdi. Okuduğun Yazdığın Söylediğin Şeylere Dikkat Etmelisin
Silivriyi Hep Merak etmişimdirSayın başkanımız RTE diceksin yoksa bırak forumdan banlanmayı
Hapisten çıkmak için gün sayarsın
Asena bile senin kadar kıvırmadı be abiİstisnalar Neydi
2 Gün Önce Baktım 18 Lt Ay Çicek Bir Yağ 570 TL İdi. O Yüzden Koku Sinmiştir Üzerme Gimattaydım Toptancıda Yaani
Onun Mesleği Bir Kere Be Ne Attın SendeAsena bile senin kadar kıvırmadı be abi
Yakında gelirOnu Anca @AIS Yer Ama Oda Mavi Ekran Verdi Çöktü Heralde Görünmuyor
çok istedilerde nasip olmadı hep yekte Öyle Bir sahne Var Bilir Misin?Yakında gelir
Emmim bizimle uğraşmaktan bıktı yiter gayri çocuk gibi didişiyon benle @DarkredBlue61
Ne Demek Bıktı Yorulduysan Devret BanaBi uslu durun be
Issız yer ıssız olmaz mıIssız Çorak Dutlu Olur
Dalından yemek de ayrı bi keyif veriyor insana bizde de beyaz kiraz kırmızı kiraz armut elma şeftali ağaçları çoktu çocukluğumda şeftaliyi yere düşürüp yerdik armutuda aynı şekilde kirazları dalın üstüne uzanır yada oturur öyle yerdik.Vay be çoçukluğumda dut ağacına çıkıp çok dut yedim . Muhteşemdi....
Çok fırlamalıklar yaptım ben . Gecenin 2 de pinokyo pisiklet kovalamaca oynardık evlerin arasında karanlıklarda . Tam o hızla geçerken üstümüzden kedi fırlardı . Daracık yollarda 30 la gittiğimi bilirim.Dalından yemek de ayrı bi keyif veriyor insana bizde de beyaz kiraz kırmızı kiraz armut elma şeftali ağaçları çoktu çocukluğumda şeftaliyi yere düşürüp yerdik armutuda aynı şekilde kirazları dalın üstüne uzanır yada oturur öyle yerdik.
Aksine ben bayağı usluydumÇok fırlamalıklar yaptım ben . Gecenin 2 de pinokyo pisiklet kovalamaca oynardık evlerin arasında karanlıklarda . Tam o hızla geçerken üstümüzden kedi fırlardı . Daracık yollarda 30 la gittiğimi bilirim.
Midem bulanıyor tamir edermisinizAçılın ben doktorum
Tuzlu ayran içip 10 dakika sağ tarafına yatınMidem bulanıyor tamir edermisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?