PALA. Üye En büyük ibret, en büyük ders, en büyük mesaj ölümdür... Bu sebeple konuya en son mesajı sadece ölüler atar
En büyük ibret, en büyük ders, en büyük mesaj ölümdür... Bu sebeple konuya en son mesajı sadece ölüler atar
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Kan sahibi, herkes şahidi Ölse de üç gün sonra yükselir İsa gibi Genişletmek için tıkla ... Sen hangi şarkıyı söylüyorsun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Mesaj birleştirildi: 22 Ağu 2020 Benimki de soru olsun ölmüş adam şarkı söyler mi Duran emmi öteki tarafta vaziyetler nasıl Son düzenleme: 22 Ağu 2020
Genc007' Alıntı: Kan sahibi, herkes şahidi Ölse de üç gün sonra yükselir İsa gibi Genişletmek için tıkla ... Sen hangi şarkıyı söylüyorsun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Mesaj birleştirildi: 22 Ağu 2020 Benimki de soru olsun ölmüş adam şarkı söyler mi Duran emmi öteki tarafta vaziyetler nasıl
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: Sen hangi şarkıyı söylüyorsun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Mesaj birleştirildi: 22 Ağu 2020 Benimki de soru olsun ölmüş adam şarkı söyler mi Duran emmi öteki tarafta vaziyetler nasıl Genişletmek için tıkla ... Hayra alamet değil
sinan yüksel' Alıntı: Sen hangi şarkıyı söylüyorsun Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız Mesaj birleştirildi: 22 Ağu 2020 Benimki de soru olsun ölmüş adam şarkı söyler mi Duran emmi öteki tarafta vaziyetler nasıl Genişletmek için tıkla ... Hayra alamet değil
PALA. Üye Genc007' Alıntı: Kimseye yar etmem burayı Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Genc007' Alıntı: Kimseye yar etmem burayı Genişletmek için tıkla ... Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Baydırman Moderator sinan yüksel' Alıntı: Allah sağlıklı ömür versin emmi Genişletmek için tıkla ... Aslan varken zor pala
sinan yüksel' Alıntı: Allah sağlıklı ömür versin emmi Genişletmek için tıkla ... Aslan varken zor pala
PALA. Üye Murat Alper' Alıntı: Ben bitti demeden bitmez 😒😒 Genişletmek için tıkla ... De, o zaman da bitsin bu çile Genc007' Alıntı: Aslan varken zor pala Genişletmek için tıkla ... Ben aslanı, kaplanı tanımam emmi ama peşimizi bırakmıyorlar ki, yaşayalım... MAERKEK' Alıntı: Alemdar gelirse daha da zor Genişletmek için tıkla ... Bırak şu kendini bilmezi, aslanın gazına gelip önüne gelene saldırıyor.
Murat Alper' Alıntı: Ben bitti demeden bitmez 😒😒 Genişletmek için tıkla ... De, o zaman da bitsin bu çile Genc007' Alıntı: Aslan varken zor pala Genişletmek için tıkla ... Ben aslanı, kaplanı tanımam emmi ama peşimizi bırakmıyorlar ki, yaşayalım... MAERKEK' Alıntı: Alemdar gelirse daha da zor Genişletmek için tıkla ... Bırak şu kendini bilmezi, aslanın gazına gelip önüne gelene saldırıyor.
Baydırman Moderator MAERKEK' Alıntı: Alemdar gelirse daha da zor Genişletmek için tıkla ... O benim yeğenim olur Mesaj birleştirildi: 4 Eki 2020 sinan yüksel' Alıntı: De, o zaman da bitsin bu çile Ben aslanı, kaplanı tanımam emmi ama peşimizi bırakmıyorlar ki, yaşayalım... Bırak şu kendini bilmezi, aslanın gazına gelip önüne gelene saldırıyor. Genişletmek için tıkla ... Aslan değil çakal bu çakal
MAERKEK' Alıntı: Alemdar gelirse daha da zor Genişletmek için tıkla ... O benim yeğenim olur Mesaj birleştirildi: 4 Eki 2020 sinan yüksel' Alıntı: De, o zaman da bitsin bu çile Ben aslanı, kaplanı tanımam emmi ama peşimizi bırakmıyorlar ki, yaşayalım... Bırak şu kendini bilmezi, aslanın gazına gelip önüne gelene saldırıyor. Genişletmek için tıkla ... Aslan değil çakal bu çakal