AIS Üye Genc007' Alıntı: Albayım, bir aşk kaç tane yalan kaldırır? Genişletmek için tıkla ... Cevabını biliyorum
Genc007' Alıntı: Albayım, bir aşk kaç tane yalan kaldırır? Genişletmek için tıkla ... Cevabını biliyorum
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Başka soru yok mu? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum diye algılamışım sayın modum. Acaba cevabı nedir?
TurkSaw' Alıntı: Başka soru yok mu? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum diye algılamışım sayın modum. Acaba cevabı nedir?
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Kimse atmaz dağılın Genişletmek için tıkla ... Eğer kilitlenmezse forum kapanana kadar mesaj atılır
TurkSaw' Alıntı: Kimse atmaz dağılın Genişletmek için tıkla ... Eğer kilitlenmezse forum kapanana kadar mesaj atılır
AIS Üye Genc007' Alıntı: Eğer kilitlenmezse forum kapanana kadar mesaj atılır Genişletmek için tıkla ... Mesaj atılır ama son mesaj değil
Genc007' Alıntı: Eğer kilitlenmezse forum kapanana kadar mesaj atılır Genişletmek için tıkla ... Mesaj atılır ama son mesaj değil
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Mesaj atılır ama son mesaj değil Genişletmek için tıkla ... Forum kapanmadan önce konuya atılan son mesaj konunun son mesajı olur haliyle
TurkSaw' Alıntı: Mesaj atılır ama son mesaj değil Genişletmek için tıkla ... Forum kapanmadan önce konuya atılan son mesaj konunun son mesajı olur haliyle
AIS Üye Genc007' Alıntı: Forum kapanmadan önce konuya atılan son mesaj konunun son mesajı olur haliyle Genişletmek için tıkla ... Forum kapanmayacak kapansa bile o zaman son mesajın kimin atacağını bilmeyeceksin
Genc007' Alıntı: Forum kapanmadan önce konuya atılan son mesaj konunun son mesajı olur haliyle Genişletmek için tıkla ... Forum kapanmayacak kapansa bile o zaman son mesajın kimin atacağını bilmeyeceksin
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: Forum kapanmayacak kapansa bile o zaman son mesajın kimin atacağını bilmeyeceksin Genişletmek için tıkla ... Olabilir
TurkSaw' Alıntı: Forum kapanmayacak kapansa bile o zaman son mesajın kimin atacağını bilmeyeceksin Genişletmek için tıkla ... Olabilir
AIS Üye Genc007' Alıntı: Olabilir Genişletmek için tıkla ... O yüzden boşuna uğraşıyoruz. Bana göre bu konuya son mesajı son mesajı yazan atacaktır.
Genc007' Alıntı: Olabilir Genişletmek için tıkla ... O yüzden boşuna uğraşıyoruz. Bana göre bu konuya son mesajı son mesajı yazan atacaktır.
Baydırman Moderator TurkSaw' Alıntı: O yüzden boşuna uğraşıyoruz. Bana göre bu konuya son mesajı son mesajı yazan atacaktır. Genişletmek için tıkla ... Son mesajı yazan atamaz belki ama son mesajı gönderen atabilir Zaten konunun amacı sürekli mesaj yazılmasını sağlamak
TurkSaw' Alıntı: O yüzden boşuna uğraşıyoruz. Bana göre bu konuya son mesajı son mesajı yazan atacaktır. Genişletmek için tıkla ... Son mesajı yazan atamaz belki ama son mesajı gönderen atabilir Zaten konunun amacı sürekli mesaj yazılmasını sağlamak