Silinen Üye 2480407
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
Ben buraya niye çıktım . Beni kim çıkardı . Çıkmış da olabilirim olmaya da bilirim .Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
301. beğeni bendenBen buraya niye çıktım . Beni kim çıkardı . Çıkmış da olabilirim olmaya da bilirim .
Girdik ama çıkmadık veya çıktık kimseyi ilgilendirmez. Burada kalmak iyidir lakin şartlar olgunlaşmadı. Canımız sıkılacaksa neden bu konuyu açıp bizi buraya bağlıyorsun? İster çıkarız ister çıkmayız dışarı seni ilgilendirmez.girin ama çıkmayın veya çıkın boşverin yok yav en iyisi burda kalın yok yok çıkın canınız sıkılmasın iyide çıkmayın en iyisi burda kalın veya gidin bi kendinize gelin çıkın dışarı hep asosyal asosyalşöle gezin üç beş arkadaşınızı çağırın gezin sohbet edin yahu
5 arkadaşla gezersin haciiiiGirdik ama çıkmadık veya çıktık kimseyi ilgilendirmez. Burada kalmak iyidir lakin şartlar olgunlaşmadı. Canımız sıkılacaksa neden bu konuyu açıp bizi buraya bağlıyorsun? İster çıkarız ister çıkmayız dışarı seni ilgilendirmez.Şöle gezmeyi geçtik amma şindik üç mü beş mi karar veremedik yahu.
pejo301. beğeni benden
Onun çayları tazem
çay var mı bayat bayat
soğuk çay var isterminm
çay var mı bayat bayat
Bak bunu görmemiştim5 arkadaşla gezersin haciiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?