Bu konuya bakmadan Hosting Almayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadece_

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuya bakmadan Hosting Almayın
teknolojihosting.com.tr Bir ay geçmesine karşın ne isim tescili yapıldı ne de hosting hizmeti veriliyor.ve ödenen parayıda geri vermiyorlar.dolandırıcılığı kabul edip.teknık servıslerıde yok.ayrıca kımseye ulasamıyorsun teknık servisleri msn kullanıyor ama ıkıgun sonra engellerler bır daha ulasamazsınız.Serhat bey firmanın yetkilisiymiş.verilemeyen hizmetlerle ilgili.çalışanımız şirketi dolandırdı kusura bakmayın dedi sonra paranın üzerine kendısi yattı.sakın yaklasmayın yoksa sızede utanmadan ıstediğiniz yere gidin şikayet edin derler.153ytlnız bagıra bagıra gıder.sonra ben sızı yaptıklarınızla rezıl edıcem deyınce sen onu yap bende baska yerden aldıgın uyelıklerı bıle ıptal ettırcem dıye tehdıt eder.kendını ne sanıyorsa dolandrıcılar.sakın yaklasmayın kardesım aklınız varsa gıdın baska yerden alın.

sonbela

Üye
HOSTALEMİ.COM adında bir Şirket aynısı yaptı gitti param Sakın güvenmediginiz yerden alış veriş yapmayınn

Her foruma aynı mesajı yazmıssın, anlasılan isimlerini kirletiyorsun ama haklısın bende onlar tarafından dolandırıldım. Üstelik 30-50 milyonda değil. Bosver ben Allah'a havale ettim...

Her foruma aynı mesajı yazmıssın, anlasılan isimlerini kirletiyorsun ama haklısın bende onlar tarafından dolandırıldım. Üstelik 30-50 milyonda değil. Bosver ben Allah'a havale ettim...
bence bu gibi durumlarda allaha havale etmek değilde burunlarından fitil fitil getirmek gerekir buna benzer bir olay yaşadım sürekli bahaneler bulup sitemi sedoya yönlendiriyordu 160ytl vermiştik paket içinde en sonunda gittik bikaç kişi adamları dövüp 300ytl aldık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...