Serhan Üye Nextman' Alıntı: Süresiz ban değerli arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum. Bana öyle söylendi
Nextman' Alıntı: Süresiz ban değerli arkadaşım Genişletmek için tıkla ... Bilmiyordum. Bana öyle söylendi
Nextman Emekli Yönetici [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Bilmiyordum. Bana öyle söylendi Genişletmek için tıkla ... Dediğim gibi burda olmayan kişiler hakkında yorum yapmayalım
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Bilmiyordum. Bana öyle söylendi Genişletmek için tıkla ... Dediğim gibi burda olmayan kişiler hakkında yorum yapmayalım
Nextman Emekli Yönetici Mert' Alıntı: doğru ya da yanlış istihbarat falan alıyo millet, ot gibi üyeyim lan Genişletmek için tıkla ... Yok yok katılmıyorum bilgiye ihtiyaç duyarsanız Admin'e pm atınız
Mert' Alıntı: doğru ya da yanlış istihbarat falan alıyo millet, ot gibi üyeyim lan Genişletmek için tıkla ... Yok yok katılmıyorum bilgiye ihtiyaç duyarsanız Admin'e pm atınız
Mert Üye Nextman' Alıntı: Yok yok katılmıyorum bilgiye ihtiyaç duyarsanız Admin'e pm atınız Genişletmek için tıkla ... forum kastı, whatsapp var mı diyecem o olacak en son hocam
Nextman' Alıntı: Yok yok katılmıyorum bilgiye ihtiyaç duyarsanız Admin'e pm atınız Genişletmek için tıkla ... forum kastı, whatsapp var mı diyecem o olacak en son hocam
Nextman Emekli Yönetici Aslında güzel güzel sohbet edilse diğer platformlara hiç gerek kalmaz, tabi biz eskiden öyle yapardık
Aslında güzel güzel sohbet edilse diğer platformlara hiç gerek kalmaz, tabi biz eskiden öyle yapardık
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Sabah uyandığımda bu konunun gececileri geçtiğini görmeyi ummuştum
kanat_58 Üye İnşallah geçer önemli olan güzelce muhabbet etmek vakit geçirmek be birbirimizin dertleri varsa beraber çözmek
İnşallah geçer önemli olan güzelce muhabbet etmek vakit geçirmek be birbirimizin dertleri varsa beraber çözmek
Revengeful Emekli Yönetici Konu Sahibi Emrgncy' Alıntı: Bir defa konunun bulunduğu bölüm ofsayt Genişletmek için tıkla ... Hemen konu dışına taşıyorum
Emrgncy' Alıntı: Bir defa konunun bulunduğu bölüm ofsayt Genişletmek için tıkla ... Hemen konu dışına taşıyorum
The Pancar Üye 0MG90' Alıntı: Geçer geçer Oylarınızı bekliyorum bu arada genjler Genişletmek için tıkla ... genjler demeseydin belki
0MG90' Alıntı: Geçer geçer Oylarınızı bekliyorum bu arada genjler Genişletmek için tıkla ... genjler demeseydin belki
kanat_58 Üye Arkadaş secim propagandası yapıyor malum secim arefesi Neler vaadettiginide söylese ona gore seçmen kime oy vereceğini bilsin
Arkadaş secim propagandası yapıyor malum secim arefesi Neler vaadettiginide söylese ona gore seçmen kime oy vereceğini bilsin