bu konu nereye açılmalı?...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında buraya açmakla doğru yapmıştın çünkü ortada bir oyun yoktu Taşınan kısımda pek ilgi göreceğini düşünmüyorum, konunun.

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
Aslında buraya açmakla doğru yapmıştın çünkü ortada bir oyun yoktu Taşınan kısımda pek ilgi göreceğini düşünmüyorum, konunun.

Haklısın galiba benim konu oyun bölümünde sıfır kaldı insallah saçmaladığımı düşünmezler...

Havvali

Üye
    Konu Sahibi
konuyu taşıyan arkadaş uyusun sonra bidaha şikayet mesajı atarım duruma göre

Yalnız, bu konu, asıl konudan daha çok ilgi çekmiş oldu. Asıl konu arkaplanda kaldı

Başınızdan geçen olay ve olaylar olduğu için sohbet,muhabbet tarzı oluyor.
Yani bir konuya bağlı olarak yaşananlar anlatılıyor böyleliklede,uygun bölüm olarası oluyor.

Başınızdan geçen olay ve olaylar olduğu için sohbet,muhabbet tarzı oluyor.
Yani bir konuya bağlı olarak yaşananlar anlatılıyor böyleliklede,uygun bölüm olarası oluyor.
Yanılıyorsun, ona bakılırsa bu kısımda açılan bütün konuların sohbete dönüştüğünü görebilirsin. Özellikle de gececiler tarzında sürekli mesaj atılan başlığın. Yani sohbet bölümüne taşınması gereken konu o aslında Bu konu, birbirinden bağımsız anıların paylaşılacağı tarzda bi konu olduğu için sohbete girmez.

Kalsın orda bu kadar sorun etmeyin bunun için ayrı bi konu da açmanız gerekmezdi şikayet et butonundan gerekli yere taşınmasını söylemeniz yeterliydi

Kalsın orda bu kadar sorun etmeyin bunun için ayrı bi konu da açmanız gerekmezdi şikayet et butonundan gerekli yere taşınmasını söylemeniz yeterliydi
zaten komik olan da o ya Konu burdaydı, biri oraya taşıttı, orda da ilgisizlikten çürüdü

Bir ara zaten düşünülüyordu gececilerin oraya taşınması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...