ChavRash Emekli Yönetici Kaybetmelerine neden olacak şeyi, kazanmak için yaptım derler bir de.. Bu da çözümsüz.
technoshark Üye Anlaman mümkün değil, ne istediklerini bilmiyorlar..... tuhaf karakterler çözebilene aşk olsun... bir anda değişiyorlar.....
Anlaman mümkün değil, ne istediklerini bilmiyorlar..... tuhaf karakterler çözebilene aşk olsun... bir anda değişiyorlar.....
Burak Üye ben cozdum. Onlerinde 2 fazlalık var. Buna baglı olarak 1 eksıkleri var. Erkeklerde ıkı eksık var.ama bı fazlalıgı herseye bedel. Baska fark yok hersey aynı. Farklı olan bı baska seyde dusunceler.
ben cozdum. Onlerinde 2 fazlalık var. Buna baglı olarak 1 eksıkleri var. Erkeklerde ıkı eksık var.ama bı fazlalıgı herseye bedel. Baska fark yok hersey aynı. Farklı olan bı baska seyde dusunceler.
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: Cidden ama. Kızları yerim ben yerimmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... onu senı tanıyan herkes bılıyo zaten :
Revengeful' Alıntı: Cidden ama. Kızları yerim ben yerimmmmmmmmmmm Genişletmek için tıkla ... onu senı tanıyan herkes bılıyo zaten :
Tuba.Erva Üye delrico' Alıntı: ben çözdüm de daha onlar beni çözemedi Genişletmek için tıkla ... çözduysen banada anlatı versene kendımı çözeyım :
delrico' Alıntı: ben çözdüm de daha onlar beni çözemedi Genişletmek için tıkla ... çözduysen banada anlatı versene kendımı çözeyım :
Revengeful Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: çözduysen banada anlatı versene kendımı çözeyım : Genişletmek için tıkla ... dışarı çık çözülürsün
Tuba_erva' Alıntı: çözduysen banada anlatı versene kendımı çözeyım : Genişletmek için tıkla ... dışarı çık çözülürsün
delrico Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: çözduysen banada anlatı versene kendımı çözeyım : Genişletmek için tıkla ... valla çözdüm de şuan temiz kağıda geçiriyorum hepsini
Tuba_erva' Alıntı: çözduysen banada anlatı versene kendımı çözeyım : Genişletmek için tıkla ... valla çözdüm de şuan temiz kağıda geçiriyorum hepsini
Tuba.Erva Üye Revengeful' Alıntı: dışarı çık çözülürsün Genişletmek için tıkla ... gonusma ----------Eklendi @ 17:05:29 ---------- Yazıldı @ 17:04:38 ---------- delrico' Alıntı: valla çözdüm de şuan temiz kağıda geçiriyorum hepsini Genişletmek için tıkla ... daha guzel bır bahane sunulamazdı
Revengeful' Alıntı: dışarı çık çözülürsün Genişletmek için tıkla ... gonusma ----------Eklendi @ 17:05:29 ---------- Yazıldı @ 17:04:38 ---------- delrico' Alıntı: valla çözdüm de şuan temiz kağıda geçiriyorum hepsini Genişletmek için tıkla ... daha guzel bır bahane sunulamazdı
delrico Emekli Yönetici Tuba_erva' Alıntı: gonusma ----------Eklendi @ 17:05:29 ---------- Yazıldı @ 17:04:38 ---------- daha guzel bır bahane sunulamazdı Genişletmek için tıkla ... valla bahane değil ama neysee
Tuba_erva' Alıntı: gonusma ----------Eklendi @ 17:05:29 ---------- Yazıldı @ 17:04:38 ---------- daha guzel bır bahane sunulamazdı Genişletmek için tıkla ... valla bahane değil ama neysee