bu kılıfın ismi nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bu kılıfın ismi nedir ?
çekmeli değil sanırım ?

KO9

Üye
Çok pahallı bi kılıfa bu kadar verilmez

Konu Sahibi
ismini,modelini,cinsini bulsam,alternatiflerini araştırırımda.ama yok ne diye araştıracagımıda bilmiyorum. evet bu site bu ürünü 30 lira gibi bir rakamdan satıyor.

KO9

Üye
Çok biz özelliği var gibi durmuyor tabi tek resimden yargılamak yanlış olur ama görüntüsü baya şık olmasına karşın normal deri bir kılıftan +sını göremedim gören olursa sölesin bizde yararlanalım

matanist

Üye
Ona o kadar para vereceğine delikli kılıf al artan para ile de ekran koruyucu şeffaftan alırsın. Hem kullanışlı olur hem de bir işe yarar. Yani şu deri kılıfları anlayamıyorum. Telefonunuz çok güzelken saklıyormuşsunuz gibi görünüyor. Üstelik telefonu kabalaştırıyor (ben n8 in orijinalini takıp denemiştim o günden sonra asla deri kılıf takmak istemedim Deri kılıfla birlikte nerdeyse cebime sığmıyordu telefon). Delikli kılıfta görünüm olarak değişik bir hava veriyor ayrıca koruyor. Ve ayrıca telefonunuzu tek el ile kullanma şansı veriyor (Deri kılıf alırsanız telefonunuz çaldı diyelim ne yapacaksınız mecburen çift el kullanacaksınız ki deri kılıftan çıkarasınız ).
Tabiki bu benim görüşlerim ve tercihlerimdir. Seçim sizin....

telefncuya git c7 kılıf : D
arasından seçersin : D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...