bu kadar belle konusu varken gözden kaçmasın..buna da bir bakın arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
bu kadar belle konusu varken gözden kaçmasın..buna da bir bakın arkadaşlar :)
en son temmuzda yapmıştı ama bugün gene aynısı başıam geldi..telefon yarım gün çekmemiş hatta..hatsız moda alıp gene ltercihini seçmek istediğime ''tercih değiştirilemiyor''uyarısı verdi.kapattım açtım düzeldi..2 gün önce de abuk sabuk reset atmıştı.telefonda fazla ram harcayan whatsapp ve fmobi programları var..acaba hack i geri alırken mi sorun oldu bilemedim.zaten format atacam belle gelince ama bu durum çok canımı sıktı.akıllı telefon olacak birde.. 3310 bile yapmadı bunu bana

cyber

Üye
bence hard çek

Konu Sahibi
belle yükleyecez zaten formata lüzum yok da önceden aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı diye merak ettim ya da benim sim kart sizlere ömür

Konu Sahibi
ben gene de whatsapptan ve artık hack dosyalarından şüpheleniyorum ama neyse artık belle gelince gül gibi olur kendine gelir

Konu Sahibi
whatsapp için mi söylüyorsun madness? nasıl önlemini alabiliriz peki?

salihk

Emekli Yönetici
yedek alıp Format en temizi olucak senın için yada Flash

Konu Sahibi
format istiyor anlaşılan..bellenin gelmesine kaldı o zaman..akıllı telefon olacak birde

Konu Sahibi
tamamdır teşekkürler herkese tavsiye için

nasıl çözdün yada çözebildşn mi

Konu Sahibi
şu an için hiçbirşey yapmadım formatlamak lazım anlaşılan..ya da whatsapp sorun yapıyor..belle gelince yapacam artık 3-4 gün daha beklerim önemli değil.

Dimi3

Üye
Dostum e71 zamanımdan beri whatsapp kullanıyorum. Bellede hiçbir sorun yaratmıyor, için rahat olsun. Güncelleme çıktıktan sonra rahatça yükleyebilirsin

Konu Sahibi
umudum bellede problem çıkarmamasi çünkü yoğun bir şekilde kullanıyorum elim ayağım oldu

FlaxLy

Üye
Belle konusu sandım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...