Türe Üye ___kaptan___' Alıntı: oh oh ondan 1 tane olsun bari tanıdığım akraba/eş/dost yok rıza diye ama bildiğim bi Arka sokaklardaki Rıza baba var birde Türkücü Rıza Konyalı var sevda Genişletmek için tıkla ... Ortaokuldan
___kaptan___' Alıntı: oh oh ondan 1 tane olsun bari tanıdığım akraba/eş/dost yok rıza diye ama bildiğim bi Arka sokaklardaki Rıza baba var birde Türkücü Rıza Konyalı var sevda Genişletmek için tıkla ... Ortaokuldan
Türe Üye Spectua' Alıntı: Yasli bir akrabamiiz Didem Genişletmek için tıkla ... Sarktigim kizin arkadasi
___kaptan___ Üye Türe' Alıntı: Sarktigim kizin arkadasi Genişletmek için tıkla ... yine isim yazmamışın duygu
___kaptan___ Üye skrillex12' Alıntı: Ablamın adı Hayriye :P Genişletmek için tıkla ... nasılda buldum ama ablanın adını Halamın kızı Zehra
skrillex12' Alıntı: Ablamın adı Hayriye :P Genişletmek için tıkla ... nasılda buldum ama ablanın adını Halamın kızı Zehra
Oğuzhan Üye ___kaptan___' Alıntı: nasılda buldum ama ablanın adını Halamın kızı Zehra Genişletmek için tıkla ... annemin arkadaşının adı Zülfü
___kaptan___' Alıntı: nasılda buldum ama ablanın adını Halamın kızı Zehra Genişletmek için tıkla ... annemin arkadaşının adı Zülfü
ozakin70 Üye Kabız Civciv' Alıntı: Zülfü Genişletmek için tıkla ... Takvim yapragim daki isim :-D Mübeccel
___kaptan___ Üye ozakin70' Alıntı: Takvim yapragim daki isim :-D Mübeccel Genişletmek için tıkla ... tanımıyorum Ceyda
ozakin70' Alıntı: Takvim yapragim daki isim :-D Mübeccel Genişletmek için tıkla ... tanımıyorum Ceyda
Mad EagLe Üye ___kaptan___' Alıntı: tanımıyorum Ceyda Genişletmek için tıkla ... 3 tane var arkadaşımın eski sevgilisi eski arkadaşım liseden hatırladığım balık etli kız fesih
___kaptan___' Alıntı: tanımıyorum Ceyda Genişletmek için tıkla ... 3 tane var arkadaşımın eski sevgilisi eski arkadaşım liseden hatırladığım balık etli kız fesih
___kaptan___ Üye mad eagle' Alıntı: 3 tane var arkadaşımın eski sevgilisi eski arkadaşım liseden hatırladığım balık etli kız fesih Genişletmek için tıkla ... bi daha sana isim sorar mıyım ben yaw bi isim yazıyom yok yok yaw ne kadan çevren var senin dayı yaw Lise 1'de bi matematik hocamız vardı, onun Kocası Feyza inşallah bundan yoktur tanıdığın
mad eagle' Alıntı: 3 tane var arkadaşımın eski sevgilisi eski arkadaşım liseden hatırladığım balık etli kız fesih Genişletmek için tıkla ... bi daha sana isim sorar mıyım ben yaw bi isim yazıyom yok yok yaw ne kadan çevren var senin dayı yaw Lise 1'de bi matematik hocamız vardı, onun Kocası Feyza inşallah bundan yoktur tanıdığın
___kaptan___ Üye Kabız Civciv' Alıntı: tanımıyorum Ayda Genişletmek için tıkla ... hiiiiiç tanımıyorum Şeyda
Legendary. Üye İlk okul ve lise arkadaşım Ayrıca aykut abii(rabbace) - - - Eklendi - - - İsim vermeyi unuttuk Zeki