Ulysseus Üye .TremmerT.' Alıntı: Hiç bişeyim Buğra Genişletmek için tıkla ... Okulda bi basketci Tarik
CouTFeeL Üye Spectua' Alıntı: Okulda bi basketci Tarik Genişletmek için tıkla ... o isimde tanıdığım yok Aydın
CouTFeeL Üye ___kaptan___' Alıntı: Hiçbir şeyim Zübeyde Genişletmek için tıkla ... Zübeyde hanım çocuk hastanesi Muhittin
___kaptan___' Alıntı: Hiçbir şeyim Zübeyde Genişletmek için tıkla ... Zübeyde hanım çocuk hastanesi Muhittin
___kaptan___ Üye CouTFeeL' Alıntı: Zübeyde hanım çocuk hastanesi Muhittin Genişletmek için tıkla ... Yan komşunun köpeğine verdiğimiz isim
CouTFeeL' Alıntı: Zübeyde hanım çocuk hastanesi Muhittin Genişletmek için tıkla ... Yan komşunun köpeğine verdiğimiz isim
Mad EagLe Üye Amca oğlum eniştem sınıf arkadaşım ilkokul arkadaşım babamın amcasının oğlu abimin arkadaşı amma Murat varmış tanıdığım Halis
Amca oğlum eniştem sınıf arkadaşım ilkokul arkadaşım babamın amcasının oğlu abimin arkadaşı amma Murat varmış tanıdığım Halis
Legendary. Üye CouTFeeL' Alıntı: Zübeyde hanım çocuk hastanesi Muhittin Genişletmek için tıkla ... La ben orada doğdum,Bursa dimi?
CouTFeeL' Alıntı: Zübeyde hanım çocuk hastanesi Muhittin Genişletmek için tıkla ... La ben orada doğdum,Bursa dimi?
___kaptan___ Üye mad eagle' Alıntı: Amca oğlum eniştem sınıf arkadaşım ilkokul arkadaşım babamın amcasının oğlu abimin arkadaşı amma Murat varmış tanıdığım Halis Genişletmek için tıkla ... murat'lara bak yaw ammada çokmuş haa halis diye tanıdığım yok Ayfer
mad eagle' Alıntı: Amca oğlum eniştem sınıf arkadaşım ilkokul arkadaşım babamın amcasının oğlu abimin arkadaşı amma Murat varmış tanıdığım Halis Genişletmek için tıkla ... murat'lara bak yaw ammada çokmuş haa halis diye tanıdığım yok Ayfer
RecepBerkA Üye .TremmerT.' Alıntı: La ben orada doğdum,Bursa dimi? Genişletmek için tıkla ... Bende Eski sınıf arkadaşım Alper
.TremmerT.' Alıntı: La ben orada doğdum,Bursa dimi? Genişletmek için tıkla ... Bende Eski sınıf arkadaşım Alper
___kaptan___ Üye Türe' Alıntı: Tmlerdeki arkadas Muttin Genişletmek için tıkla ... hayali arkadaşım, ni yaptın muttin Mustafa
Türe' Alıntı: Tmlerdeki arkadas Muttin Genişletmek için tıkla ... hayali arkadaşım, ni yaptın muttin Mustafa
Mad EagLe Üye ___kaptan___' Alıntı: hayali arkadaşım, ni yaptın muttin Mustafa Genişletmek için tıkla ... ilkokuldan 2 tane arkadaşım mahalleden komşum şuanki sınıf arkadaşım yurttan arkadaşım liseden gözlüklü arkadaşım yine baya çıktı sezer
___kaptan___' Alıntı: hayali arkadaşım, ni yaptın muttin Mustafa Genişletmek için tıkla ... ilkokuldan 2 tane arkadaşım mahalleden komşum şuanki sınıf arkadaşım yurttan arkadaşım liseden gözlüklü arkadaşım yine baya çıktı sezer
___kaptan___ Üye mad eagle' Alıntı: ilkokuldan 2 tane arkadaşım mahalleden komşum şuanki sınıf arkadaşım yurttan arkadaşım liseden gözlüklü arkadaşım yine baya çıktı sezer Genişletmek için tıkla ... nası bi arkadaş çevren var çözemedim vallahi tek tanıdığım sezer var oda yeşil çam'daki sezercik Mehtap
mad eagle' Alıntı: ilkokuldan 2 tane arkadaşım mahalleden komşum şuanki sınıf arkadaşım yurttan arkadaşım liseden gözlüklü arkadaşım yine baya çıktı sezer Genişletmek için tıkla ... nası bi arkadaş çevren var çözemedim vallahi tek tanıdığım sezer var oda yeşil çam'daki sezercik Mehtap
Mad EagLe Üye ___kaptan___' Alıntı: nası bi arkadaş çevren var çözemedim vallahi tek tanıdığım sezer var oda yeşil çam'daki sezercik Mehtap Genişletmek için tıkla ... o da var ama 1 tane lisedeydi ondan fazla yok rıza
___kaptan___' Alıntı: nası bi arkadaş çevren var çözemedim vallahi tek tanıdığım sezer var oda yeşil çam'daki sezercik Mehtap Genişletmek için tıkla ... o da var ama 1 tane lisedeydi ondan fazla yok rıza
___kaptan___ Üye mad eagle' Alıntı: o da var ama 1 tane lisedeydi ondan fazla yok rıza Genişletmek için tıkla ... oh oh ondan 1 tane olsun bari tanıdığım akraba/eş/dost yok rıza diye ama bildiğim bi Arka sokaklardaki Rıza baba var birde Türkücü Rıza Konyalı var sevda
mad eagle' Alıntı: o da var ama 1 tane lisedeydi ondan fazla yok rıza Genişletmek için tıkla ... oh oh ondan 1 tane olsun bari tanıdığım akraba/eş/dost yok rıza diye ama bildiğim bi Arka sokaklardaki Rıza baba var birde Türkücü Rıza Konyalı var sevda