aRdiLê Üye minoo' Alıntı: biraz normal isimler verin yahu kaç kişinin mükerrem diye tanıdığı vardır tanımıyorum Ezgi Genişletmek için tıkla ... biRaz esKi biR iSim yani Mükerrem iSmindekiLer şimDi hayatta deqiLdir yokSa hiç bir iSİm anormaL deqiLdir bu iSİmde oLanlara hakareT oLur bu . TanımıyoRum FiLiz
minoo' Alıntı: biraz normal isimler verin yahu kaç kişinin mükerrem diye tanıdığı vardır tanımıyorum Ezgi Genişletmek için tıkla ... biRaz esKi biR iSim yani Mükerrem iSmindekiLer şimDi hayatta deqiLdir yokSa hiç bir iSİm anormaL deqiLdir bu iSİmde oLanlara hakareT oLur bu . TanımıyoRum FiLiz
minoo Üye aRdiLê' Alıntı: biRaz esKi biR iSim yani Mükerrem iSmindekiLer şimDi hayatta deqiLdir yokSa hiç bir iSİm anormaL deqiLdir bu iSİmde oLanlara hakareT oLur bu . TanımıyoRum FiLiz Genişletmek için tıkla ... normal isim derken günümüzde kullanılan demek istedim zaten alt komşumuz.. Sevda
aRdiLê' Alıntı: biRaz esKi biR iSim yani Mükerrem iSmindekiLer şimDi hayatta deqiLdir yokSa hiç bir iSİm anormaL deqiLdir bu iSİmde oLanlara hakareT oLur bu . TanımıyoRum FiLiz Genişletmek için tıkla ... normal isim derken günümüzde kullanılan demek istedim zaten alt komşumuz.. Sevda
aRdiLê Üye anLadım ama ŞimdiKi isimLerde hiÇ qüzeL deqiLKi DÜnya,ÇiLek,AtLas vs. saçma sapan. aRkadaŞım Sevqi