zibidi39 Üye dızılerde ızledıgım kadarıyla genellık holdınglerın sahıbının ısmı yanı haldunlkar holdıng sahıbı oluyo. mubeccel
dızılerde ızledıgım kadarıyla genellık holdınglerın sahıbının ısmı yanı haldunlkar holdıng sahıbı oluyo. mubeccel
Dafny Üye tanımam mücteba (sena sen yazma ) --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: bilerek mi thaf isim arıyosun tanımam al sana mücteba Genişletmek için tıkla ... kafa aynı kafa
tanımam mücteba (sena sen yazma ) --------------- Ekleme --------------- Mocojojo' Alıntı: bilerek mi thaf isim arıyosun tanımam al sana mücteba Genişletmek için tıkla ... kafa aynı kafa
Toffee Üye Dafny' Alıntı: tanımam mücteba (sena sen yazma ) --------------- Ekleme --------------- kafa aynı kafa Genişletmek için tıkla ... işe bak ya ikiz miyiz neyiz ben artık inaniyorum bu lafa
Dafny' Alıntı: tanımam mücteba (sena sen yazma ) --------------- Ekleme --------------- kafa aynı kafa Genişletmek için tıkla ... işe bak ya ikiz miyiz neyiz ben artık inaniyorum bu lafa
Dafny Üye Mocojojo' Alıntı: işe bak ya ikiz miyiz neyiz ben artık inaniyorum bu lafa Genişletmek için tıkla ... valla ya insanlar çift yaratılır derler ya bzm ruhumuz aynı
Mocojojo' Alıntı: işe bak ya ikiz miyiz neyiz ben artık inaniyorum bu lafa Genişletmek için tıkla ... valla ya insanlar çift yaratılır derler ya bzm ruhumuz aynı
minoo Üye Dafny' Alıntı: valla ya insanlar çift yaratılır derler ya bzm ruhumuz aynı Genişletmek için tıkla ... aha biz de Halil'le böyleyiz ikiziz biz kabullendik bile --------------- Ekleme --------------- mehmet zeki diye birini tanımıyom Abdulcabbar
Dafny' Alıntı: valla ya insanlar çift yaratılır derler ya bzm ruhumuz aynı Genişletmek için tıkla ... aha biz de Halil'le böyleyiz ikiziz biz kabullendik bile --------------- Ekleme --------------- mehmet zeki diye birini tanımıyom Abdulcabbar