Bu ısı durumu normalmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sessız

Üye
    Konu Sahibi
Bu ısı durumu normalmi ?
sizce bu ısı durumu normalmi ?

sisteme zarar verirmi

durum bu

Verir ısı normal değil. Heleki oyun dışında böyle bi ısı hem performansı düşürür hemde ömrü kısaltır klasik casper sorunu gerçi. Bunlar oyun dışı değerler değil mi araç çubuğun ince tam göremedim ama ekran kartın görünmediğine göre oyun dışı değerler ancak oyunda bile bu kadarı normal değil.

Invoke

Üye
Hiç normal değil, bilgisayarı ne zamandır temizlemiyorsun?

Sessız

Üye
    Konu Sahibi
bi hafta önce temizledim arada kapanıyo oyun oynarken homefronttan cıktıktan 5 dakika sonra aldım görüntüyü

Klasik casper. Isınma sorunu var. Muhtemelen bir süre sonra bilgisayarın kapanmaya başlayacak. Şu an telefondayım yarın sana gerekli ayarları göstereceğim. 1 ay kadar öyle kullanırsın, ısı 70'dereceyi geçmez.

Sessız

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""][COLOR=""][SIZE=""]

altta Gta 4 ve Microsoft office 2013 ün setupları vardı[/SIZE][/COLOR]

- - - Eklendi - - -

güç seçeneklerinden olan ayarlarsa yaptım zaten ki kapanma sorunu zaten var

sen ayarları yinede bi yolla bide öyle deneyeyim

Maxis_

Üye
töbe bismillah bn bnm pc sıcak diyordum neler varmıs.kardeş Allah çözüm yolu ulaştırsın sana ne diyim :S

Evet güç seçeneklerinden bahsedecektim. Benimde başıma aynı sorun 1 hafta önce geldi öyle çözdük.

Pil simgesine tık > Diğer güç seçenekleri > Yüksek performans - Plan ayarlarını değiştir > Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir > İşlemci Güç Yönetimi

En düşük işlemci durumu: Pilde : 50 - Prize takılı : 50
İşlemci soğutma ilkesi: Etkin - Etkin
En yüksek işlemci durumu: Pilde 70 - Prize takılı : 75

Bu şekilde deneyin bakalım.

Sessız

Üye
    Konu Sahibi

İşi garantiye almak için 4ünüde %50 yaptım

- - - Eklendi - - -

Benim laptopda 80e zor dayaniyorum 99

kapanmadan önce 120yi gördü dostum soğutucu da bozulmuş

Adilx05

Üye
Ben 99da Otomatik Kapattırıyorum Bence Sıcaklık Aşırı Fazla Hadi 70 - 80 Arası Olsa Normal Belkide 99 Kesinlikle Aşırı Bide Oyun Oynasan 150 -200 Neyi Görücek Ellam

Sessız

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar yere düstü artık ısı 60i geeçmiyo neden bilmiyorum faydalı geldi galiba kapanma sorunu hala var çok sıkıntılı şu casperlar

Uhops

Üye
Bilgisayar yere düstü artık ısı 60i geeçmiyo neden bilmiyorum faydalı geldi galiba kapanma sorunu hala var çok sıkıntılı şu casperlar
Klasik Casper. Belki yere düşünce fan falan çalışmaya başlamıstır

Sessız

Üye
    Konu Sahibi
Kendine gelmişte olabilir sorunun bi kısmı düşme ile çözüldü ama hala kapanma sorunu var

Sessız

Üye
    Konu Sahibi
Konu kilitlenmemiş kilitleseniz hani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...