osmanmert94 Üye -qarapapaq-' Alıntı: Monsterla yanyana koysak eminim üste çıkamayacaktır. Genişletmek için tıkla ... Ses kalitesi mi? Görelim bakalım neymiş. Ne değilmiş.
-qarapapaq-' Alıntı: Monsterla yanyana koysak eminim üste çıkamayacaktır. Genişletmek için tıkla ... Ses kalitesi mi? Görelim bakalım neymiş. Ne değilmiş.
boran9999 Üye Konu Sahibi osmanmert94' Alıntı: Ses kalitesi mi? Görelim bakalım neymiş. Ne değilmiş.[/QUOT Genişletmek için tıkla ... Monster'in ses kalitesini pek bilmiyorum ama MSI Gaming serisi notebook'larda kullanılan Dynaudio 4 hoparlör + Creative Sound Blaster Cinema audio technology yabana atılacak bir sistem değil.
osmanmert94' Alıntı: Ses kalitesi mi? Görelim bakalım neymiş. Ne değilmiş.[/QUOT Genişletmek için tıkla ... Monster'in ses kalitesini pek bilmiyorum ama MSI Gaming serisi notebook'larda kullanılan Dynaudio 4 hoparlör + Creative Sound Blaster Cinema audio technology yabana atılacak bir sistem değil.
Invoke Üye Monsterdan iyidir ya. Ben de msi bilmiyorum da aslında arkadaşta var, bir bulaşacağız da denk gelmedi. Görüşünce farkı söylerim.
Monsterdan iyidir ya. Ben de msi bilmiyorum da aslında arkadaşta var, bir bulaşacağız da denk gelmedi. Görüşünce farkı söylerim.