Uhops Üye İlyas' Alıntı: ya yani attığn mesaj sayısı varya onu kast ettim Genişletmek için tıkla ... .
hikmet366 Üye anıl gececilere gelmezsen darılırım bak 1 saat önceden anlaşmıştik gececilerde olacağız diye
UpOneTR Üye hikmet366' Alıntı: anıl gececilere gelmezsen darılırım bak 1 saat önceden anlaşmıştik gececilerde olacağız diye Genişletmek için tıkla ... sorun ne?
hikmet366' Alıntı: anıl gececilere gelmezsen darılırım bak 1 saat önceden anlaşmıştik gececilerde olacağız diye Genişletmek için tıkla ... sorun ne?
Uhops Üye hikmet366' Alıntı: anıl gececilere gelmezsen darılırım bak 1 saat önceden anlaşmıştik gececilerde olacağız diye Genişletmek için tıkla ... burdan konuşun beğenmedin mi burayı
hikmet366' Alıntı: anıl gececilere gelmezsen darılırım bak 1 saat önceden anlaşmıştik gececilerde olacağız diye Genişletmek için tıkla ... burdan konuşun beğenmedin mi burayı
UpOneTR Üye hikmet366' Alıntı: gececilerde sohbet edecektik Genişletmek için tıkla ... ne fark ediyo burda edin
UpOneTR Üye Anti-Okul' Alıntı: Of yatasım hiç yok ama... Genişletmek için tıkla ... benimde ama şarjm bitiyo
Uhops Üye anil41kocaeli' Alıntı: yarın aksam konuda kımın adı olsun Genişletmek için tıkla ... la konuya başka bi başlık koyalım silinmesin. Mesela lise 4 egeçtim edebiyat öğretmeni olcam gibi bi başlık
anil41kocaeli' Alıntı: yarın aksam konuda kımın adı olsun Genişletmek için tıkla ... la konuya başka bi başlık koyalım silinmesin. Mesela lise 4 egeçtim edebiyat öğretmeni olcam gibi bi başlık
UpOneTR Üye bayadr bakmyodum 2046 olmuş mesaj saym vay be 1 ayda 2000 mesaj atmşm adamlar 5 yıldr uye en fazla 1000 mesaj atmşlar yani var boyleleri
bayadr bakmyodum 2046 olmuş mesaj saym vay be 1 ayda 2000 mesaj atmşm adamlar 5 yıldr uye en fazla 1000 mesaj atmşlar yani var boyleleri
UpOneTR Üye anil41kocaeli' Alıntı: sarj aleti yokmu Genişletmek için tıkla ... prizin dibinde kim bekleyecek
Uhops Üye İlyas' Alıntı: bayadr bakmyodum 2046 olmuş mesaj saym vay be 1 ayda 2000 mesaj atmşm adamlar 5 yıldr uye en fazla 1000 mesaj atmşlar yani var boyleleri Genişletmek için tıkla ... demekki bizim gibi avare değiller
İlyas' Alıntı: bayadr bakmyodum 2046 olmuş mesaj saym vay be 1 ayda 2000 mesaj atmşm adamlar 5 yıldr uye en fazla 1000 mesaj atmşlar yani var boyleleri Genişletmek için tıkla ... demekki bizim gibi avare değiller