Anıl Umut Emekli Yönetici edwird' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bana mı Forumda balgam atılmaz sen de deden gibi terbiyesizsin
edwird' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Bana mı Forumda balgam atılmaz sen de deden gibi terbiyesizsin
_KadirşinaS_ Üye Salih' Alıntı: edwırd forumda balgam atmak yasak kardeşim Genişletmek için tıkla ... Anlaşılan artık herkes kabullendi edwirdi, gördüğüm kadarıyla Salih bile suyuna gitme taktiğini uyguluyor. Neyse bir zararı olamdığı sürece sorun yok. Gittigidiyor.com'da ilginç ürünler bölümüne bir bak, orada bulursun muska
Salih' Alıntı: edwırd forumda balgam atmak yasak kardeşim Genişletmek için tıkla ... Anlaşılan artık herkes kabullendi edwirdi, gördüğüm kadarıyla Salih bile suyuna gitme taktiğini uyguluyor. Neyse bir zararı olamdığı sürece sorun yok. Gittigidiyor.com'da ilginç ürünler bölümüne bir bak, orada bulursun muska
edwird Üye Konu Sahibi Özür dilerim sinirlerim çok bozuk Bana büyü yapmalarından çok korkuyorum çok onur kırıcı bi şey
Pure Life Üye edwird' Alıntı: Özür dilerim sinirlerim çok bozuk Bana büyü yapmalarından çok korkuyorum çok onur kırıcı bi şey Genişletmek için tıkla ... Edwırdcım canım sen doğuşdan büyülüsün sana büyü kar etmez
edwird' Alıntı: Özür dilerim sinirlerim çok bozuk Bana büyü yapmalarından çok korkuyorum çok onur kırıcı bi şey Genişletmek için tıkla ... Edwırdcım canım sen doğuşdan büyülüsün sana büyü kar etmez
Salihyet Üye _KadirşinaS_' Alıntı: Anlaşılan artık herkes kabullendi edwirdi, gördüğüm kadarıyla Salih bile suyuna gitme taktiğini uyguluyor. Neyse bir zararı olamdığı sürece sorun yok. Gittigidiyor.com'da ilginç ürünler bölümüne bir bak, orada bulursun muska Genişletmek için tıkla ... Nereye kadar abi ?
_KadirşinaS_' Alıntı: Anlaşılan artık herkes kabullendi edwirdi, gördüğüm kadarıyla Salih bile suyuna gitme taktiğini uyguluyor. Neyse bir zararı olamdığı sürece sorun yok. Gittigidiyor.com'da ilginç ürünler bölümüne bir bak, orada bulursun muska Genişletmek için tıkla ... Nereye kadar abi ?
prime Üye edwird senin deden hani eski üye olduğun forumdaki adminleri dövmüş ya. söle sen yine dedene. sana o mesaj atanları da bulup dövsün.
edwird senin deden hani eski üye olduğun forumdaki adminleri dövmüş ya. söle sen yine dedene. sana o mesaj atanları da bulup dövsün.
Doğuş Pertez Emekli Yönetici Salih' Alıntı: Konu yeri yanlış edwırd ? ( 7610 için balgam programı da var mı acaba ? ) Genişletmek için tıkla ...
Salih' Alıntı: Konu yeri yanlış edwırd ? ( 7610 için balgam programı da var mı acaba ? ) Genişletmek için tıkla ...
sublieutenant Üye Böyle şeylere inanmayın yaa, operatörlerden başka kimseye Hayrı yok bunun... Allah (c.c.) a SMS ile mi inanıyorsunuz?
Böyle şeylere inanmayın yaa, operatörlerden başka kimseye Hayrı yok bunun... Allah (c.c.) a SMS ile mi inanıyorsunuz?
Anıl Umut Emekli Yönetici sublieutenant' Alıntı: Böyle şeylere inanmayın yaa, operatörlerden başka kimseye Hayrı yok bunun... Allah (c.c.) a SMS ile mi inanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Tabi ki inanmıyoruz konuyu açan arkadaş zaten normal değil Bknz: edwird
sublieutenant' Alıntı: Böyle şeylere inanmayın yaa, operatörlerden başka kimseye Hayrı yok bunun... Allah (c.c.) a SMS ile mi inanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Tabi ki inanmıyoruz konuyu açan arkadaş zaten normal değil Bknz: edwird
edwird Üye Konu Sahibi sublieutenant' Alıntı: Böyle şeylere inanmayın yaa, operatörlerden başka kimseye Hayrı yok bunun... Allah (c.c.) a SMS ile mi inanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Yanlış düşünüyorsunuz. Bu söylediğiniz onur kırıcı. Tabi size böyle mesajlar gönderen olmadığı için böyle düşünmeniz normal.
sublieutenant' Alıntı: Böyle şeylere inanmayın yaa, operatörlerden başka kimseye Hayrı yok bunun... Allah (c.c.) a SMS ile mi inanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla ... Yanlış düşünüyorsunuz. Bu söylediğiniz onur kırıcı. Tabi size böyle mesajlar gönderen olmadığı için böyle düşünmeniz normal.
TuRkiShCowboy Emekli Yönetici İbrahim' Alıntı: Sanki paylaşım mı yapıyor Genişletmek için tıkla ... çaktırmasana ibrahim