Akıncı Üye achambo' Alıntı: biri de demiyoki zavallı o kadar mesaj kasmış hala e7 kullanıyo Genişletmek için tıkla ... bana yaptığını at
achambo' Alıntı: biri de demiyoki zavallı o kadar mesaj kasmış hala e7 kullanıyo Genişletmek için tıkla ... bana yaptığını at
Xurmirac Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: evet yeni almıyorum yurtta kalıcam 11 de - - - Eklendi - - - telefonlarını sıralama yapmışsın zaten büyükten küçüğe birini versen bişey değişmez herhalde Genişletmek için tıkla ... Sizinkiler yine iyi ben Samsung C3303k kullanıyom İpad2 de var ama o telefon değil Samsung c3303k yazmaktan iyidir diye ipad 2 yazdım - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: biri de demiyoki zavallı o kadar mesaj kasmış hala e7 kullanıyo Genişletmek için tıkla ... haline şükret derim
achambo' Alıntı: evet yeni almıyorum yurtta kalıcam 11 de - - - Eklendi - - - telefonlarını sıralama yapmışsın zaten büyükten küçüğe birini versen bişey değişmez herhalde Genişletmek için tıkla ... Sizinkiler yine iyi ben Samsung C3303k kullanıyom İpad2 de var ama o telefon değil Samsung c3303k yazmaktan iyidir diye ipad 2 yazdım - - - Eklendi - - - ANIL' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: biri de demiyoki zavallı o kadar mesaj kasmış hala e7 kullanıyo Genişletmek için tıkla ... haline şükret derim
achambo Üye bLoodLand' Alıntı: Sizinkiler yine iyi ben Samsung C3303k kullanıyom İpad2 de var ama o telefon değil Samsung c3303k yazmaktan iyidir diye ipad 2 yazdım - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - haline şükret derim Genişletmek için tıkla ... düzenledikten sonraki hali için söyledim ben - - - Eklendi - - - ipad olsa
bLoodLand' Alıntı: Sizinkiler yine iyi ben Samsung C3303k kullanıyom İpad2 de var ama o telefon değil Samsung c3303k yazmaktan iyidir diye ipad 2 yazdım - - - Eklendi - - - - - - Eklendi - - - haline şükret derim Genişletmek için tıkla ... düzenledikten sonraki hali için söyledim ben - - - Eklendi - - - ipad olsa
ANIL Admin achambo' Alıntı: telefonlarını sıralama yapmışsın zaten büyükten küçüğe birini versen bişey değişmez herhalde Genişletmek için tıkla ... N8 boşta duruyo L820 ile babam takılıyo Onları kaldırıp sadece S4 yapayım en iyisi
achambo' Alıntı: telefonlarını sıralama yapmışsın zaten büyükten küçüğe birini versen bişey değişmez herhalde Genişletmek için tıkla ... N8 boşta duruyo L820 ile babam takılıyo Onları kaldırıp sadece S4 yapayım en iyisi
achambo Üye ANIL' Alıntı: N8 boşta duruyo L820 ile babam takılıyo Onları kaldırıp sadece S4 yapayım en iyisi Genişletmek için tıkla ... olabilir n8 i bana varirsin
ANIL' Alıntı: N8 boşta duruyo L820 ile babam takılıyo Onları kaldırıp sadece S4 yapayım en iyisi Genişletmek için tıkla ... olabilir n8 i bana varirsin
Akıncı Üye ANIL' Alıntı: N8 boşta duruyo L820 ile babam takılıyo Onları kaldırıp sadece S4 yapayım en iyisi Genişletmek için tıkla ... babana başka tel alırsın bana da lumia i verirsin
ANIL' Alıntı: N8 boşta duruyo L820 ile babam takılıyo Onları kaldırıp sadece S4 yapayım en iyisi Genişletmek için tıkla ... babana başka tel alırsın bana da lumia i verirsin
ANIL Admin -Akıncı' Alıntı: babana başka tel alırsın bana da lumia i verirsin Genişletmek için tıkla ... Hepsini babam aldı zaten
-Akıncı' Alıntı: babana başka tel alırsın bana da lumia i verirsin Genişletmek için tıkla ... Hepsini babam aldı zaten
achambo Üye ANIL' Alıntı: Hepsini babam aldı zaten Genişletmek için tıkla ... bir tane daha alsın sgs4 ü bana verirsin
ANIL' Alıntı: Hepsini babam aldı zaten Genişletmek için tıkla ... bir tane daha alsın sgs4 ü bana verirsin
Akıncı Üye Türe' Alıntı: Ben de alabilirim wp deneyesim var Genişletmek için tıkla ... ben deneyeyim sana veririm sonra
Türe' Alıntı: Ben de alabilirim wp deneyesim var Genişletmek için tıkla ... ben deneyeyim sana veririm sonra
ANIL Admin Türe' Alıntı: Ben de alabilirim wp deneyesim var Genişletmek için tıkla ... Benim denemem kısa sürdü
EroL Emekli Yönetici ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ .͈̲̩̱͚̖̳̺̭.̱̳͍̠.̼̟͇̪͈̹̥͚.̟̝ ̠̦̯̭ͅ.̲͖̫̭͚̭̼͓͈.̖̮̫. ̫̰̜ ̠̦̯̭ͅ.̲͖̫̭͚̭̼͓͈.̖̮̫. .̲͖̫̭͚̭̼ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิ
ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ .͈̲̩̱͚̖̳̺̭.̱̳͍̠.̼̟͇̪͈̹̥͚.̟̝ ̠̦̯̭ͅ.̲͖̫̭͚̭̼͓͈.̖̮̫. ̫̰̜ ̠̦̯̭ͅ.̲͖̫̭͚̭̼͓͈.̖̮̫. .̲͖̫̭͚̭̼ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิ
hikmet366 Üye EroL' Alıntı: ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ .͈̲̩̱͚̖̳̺̭.̱̳͍̠.̼̟͇̪͈̹̥͚.̟̝ ̠̦̯̭ͅ.̲͖̫̭͚̭̼͓͈.̖̮̫. ̫̰̜ ̠̦̯̭ͅ.̲͖̫̭͚̭̼͓͈.̖̮̫. .̲͖̫̭͚̭̼ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิ Genişletmek için tıkla ... erol abi gördün gibi bu sorunu sen yaptın
EroL' Alıntı: ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็ ก็็็็็็็็็็็็็็็ .͈̲̩̱͚̖̳̺̭.̱̳͍̠.̼̟͇̪͈̹̥͚.̟̝ ̠̦̯̭ͅ.̲͖̫̭͚̭̼͓͈.̖̮̫. ̫̰̜ ̠̦̯̭ͅ.̲͖̫̭͚̭̼͓͈.̖̮̫. .̲͖̫̭͚̭̼ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิิิิิิิิิิิิ กิิิิ Genişletmek için tıkla ... erol abi gördün gibi bu sorunu sen yaptın
Akıncı Üye ANIL' Alıntı: Konu başarı ile farklı bir boyut kazandı Genişletmek için tıkla ... bizim işimiz bu