Astrosman Üye Joker.' Alıntı: Vay Vay Rusçada Biliyorsunuz Demem Googlr Translet Babay Sağolsun Dimi RİCA EDERİM Genişletmek için tıkla ... yok ya google translateti kendimiz biliyoruz..
Joker.' Alıntı: Vay Vay Rusçada Biliyorsunuz Demem Googlr Translet Babay Sağolsun Dimi RİCA EDERİM Genişletmek için tıkla ... yok ya google translateti kendimiz biliyoruz..
Joker. Üye ysfbrk06' Alıntı: 11 yaşındayım Genişletmek için tıkla ... Ilk defa 11 yaşında biri görüyom
Amaru Shady Üye N1C<-lazımdeğil' Alıntı: 19 yaşında üye oldum şuan 18 yaşındayım. Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 23:43:14 ---------- Yazıldı @ 23:42:51 ---------- Joker.' Alıntı: Ilk defa 11 yaşında biri görüyom Genişletmek için tıkla ... ben çok gördüm
N1C<-lazımdeğil' Alıntı: 19 yaşında üye oldum şuan 18 yaşındayım. Genişletmek için tıkla ... ---------- Eklendi @ 23:43:14 ---------- Yazıldı @ 23:42:51 ---------- Joker.' Alıntı: Ilk defa 11 yaşında biri görüyom Genişletmek için tıkla ... ben çok gördüm
nabak la Üye ne diyosunuz siz ben 10 yaşındayım 2002 yazarsam belki kabul etmez diye 1990 yaptım inanmazsanız inanmayın valla da billaha da 10 yaşındayım
ne diyosunuz siz ben 10 yaşındayım 2002 yazarsam belki kabul etmez diye 1990 yaptım inanmazsanız inanmayın valla da billaha da 10 yaşındayım
Amaru Shady Üye nabak la' Alıntı: ne diyosunuz siz ben 10 yaşındayım 2002 yazarsam belki kabul etmez diye 1990 yaptım inanmazsanız inanmayın valla da billaha da 10 yaşındayım Genişletmek için tıkla ... bu metin bunu kanıtlıyor zaten
nabak la' Alıntı: ne diyosunuz siz ben 10 yaşındayım 2002 yazarsam belki kabul etmez diye 1990 yaptım inanmazsanız inanmayın valla da billaha da 10 yaşındayım Genişletmek için tıkla ... bu metin bunu kanıtlıyor zaten
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap Pondusss' Alıntı: 1991 Genişletmek için tıkla ... Yaş olacak değildi herhalde
Amaru Shady Üye Rambo_FT' Alıntı: Yaş olacak değildi herhalde Genişletmek için tıkla ... benimki yaş ama