Bu durumda kas yapabilir miyim?

Konu Sahibi

soğuk tamam da buzlu falan yapmam ben

Konu Sahibi
Vucudunun direnci iyi değilse,hasta olma ihtimalin oluyor zaten

iyi değil zaten benimki soğuk suya alışmam biraz zaman alıyor ama alışınca cok güzel oluyor. mesela babam yaz kış soğuk suyla yapıyor hayret kalıyorum.

iyi değil zaten benimki soğuk suya alışmam biraz zaman alıyor ama alışınca cok güzel oluyor. mesela babam yaz kış soğuk suyla yapıyor hayret kalıyorum.

Rusların geç yaşlanması ve kırışıklık olmaması soğuk ve soğukla çok haşırneşir olmaları bir yönden etkeni bu,aslında soğuk su sağlıklı ama alışılmayınca ızdırap gibi geliyor tabi çok sıcak su erkekler için sağlıklı değil

Konu Sahibi

Evet soğuk su sağlıklı ama onlar çocukluktan alıştırıyorlar. ben mesela bu halimle kısın el yüz bile yıkamaya useniyorsam soğuktan soğuk banyoya alışmam soz konusu gibi gelmiyor

Ben evde kas yaptım çalışmaya başlamadan önce 40 küsür kiloydum son tartıldığımda 50'yi geçtiğimi görünce şaşırdım(kilo aldığımı sanmıyorum) Çalışınca çok hızlı kas yapıyorum hiç spor salonuna falan gitmedim . Yaniiii, istersen yaparsın

ilk önce kilo almaya bak ondan sonra kası düşünürsün bende aynı şeyi yaşadım

Konu Sahibi

Bu önerin azmimi artıracaktır sagol

bboyQ7

Üye
50 saniye 20 barfiks çektiğini iddia edenler var

Bir bayan bile böyle yapmışsa,biz erkeklere iyi bir motivasyon olabilir bu resim;

Ama pes edip yapamayıncada;

fk555897

Üye
Evde en fazla yapabileceğin kas (amatör olarak) üçgene yaklaşmak olacaktır. Şınav ve barfiks ile üçgene bile yaklaşamazsın. Sana spor salonuna gitmeni veya gidemiyorsan 2 tane 5 kiloluk dumbell alıp sporunu yapmanı öneririm. Mekik, şınav ve barfikse devam ederek dumbell'larla da çalışırsın.

Konu Sahibi

Bana yapılamaz gibi gelmiyor nedense. Dambıl da sadece kol kaslarını geliştirmiyor mu yani şınav ve barfiksle hel kol hem gögüs hem devomus kası yapılabilir.

Dambıl kullanma biçimine ve hareketine dayalı yere yatıp ayaklarından kaldırırsan kalça ve karın kası çalışmış olursun koldan yukarı kaldırırsan kol kası olur yana açarsan gögüs ve kanat bölgesi olur yani hangi hareketle yaptığına bağlı. Eğer barfiks'i tam çözdüm dersen,bu kez bacakların asılı olup kendini kaldırabilirsin demek ama onun zorluk derecesi ilk sırada

Konu Sahibi

dambıl degil de 5 kiloyu geçik bi ağırlıgı kendime takarak 5-6 barfiks anca çekebiliyorum. Aslında öyle 15e bile çıkarsam çok iyi olur sonradan o ağırlık olmadan 30 çekenişirim gibime geliyor

dambıl degil de 5 kiloyu geçik bi ağırlıgı kendime takarak 5-6 barfiks anca çekebiliyorum. Aslında öyle 15e bile çıkarsam çok iyi olur sonradan o ağırlık olmadan 30 çekenişirim gibime geliyor

Yani yapabilirsen tabi güzel ama ağırlıkla barfiks yapıyorsan bu daha iyidir,çünkü vucudundan daha ağır birşeyi kaldırmış oluyorsun

Konu Sahibi
Yani yapabilirsen tabi güzel ama ağırlıkla barfiks yapıyorsan bu daha iyidir,çünkü vucudundan daha ağır birşeyi kaldırmış oluyorsun

kendim 53 kiloyum +5 58 kilo ağırlıkla 5 barfiks yetersiz ama olsun bu arada 51 kilodan 53e çıkmışım demek ki spor yarıyor