TRojennnnn Üye yazık günah be kardeşim hiç mi allah korkusu yok bunlarda ya ördekte çok masum bişeye benziyo
Necmati Üye Dafny' Alıntı: argo kelime yazmayacagım diyorum ama sınırlar da zorlanıyor yani kadına bak ya g*rizekalı Genişletmek için tıkla ... aşırı dercede argo ayy bakamıcamm
Dafny' Alıntı: argo kelime yazmayacagım diyorum ama sınırlar da zorlanıyor yani kadına bak ya g*rizekalı Genişletmek için tıkla ... aşırı dercede argo ayy bakamıcamm
Dafny Üye Necmati™;3017191' Alıntı: aşırı dercede argo ayy bakamıcamm Genişletmek için tıkla ... sana göre olmayabilir küfür demedim argo dedim
Necmati™;3017191' Alıntı: aşırı dercede argo ayy bakamıcamm Genişletmek için tıkla ... sana göre olmayabilir küfür demedim argo dedim
Necmati Üye Dafny' Alıntı: sana göre olmayabilir küfür demedim argo dedim Genişletmek için tıkla ... bende küfür yazmadım argo yazdımm
Dafny' Alıntı: sana göre olmayabilir küfür demedim argo dedim Genişletmek için tıkla ... bende küfür yazmadım argo yazdımm
Adilx05 Üye yasminoz' Alıntı: böyle insanlara aynısını yapıcaksın...tecavüz mü etti,hadım...eziyet mi etti,aynısı...işkence mi yaptı,aynı işkence...kısasa kısas... Genişletmek için tıkla ... Helal Doğru Düşünce
yasminoz' Alıntı: böyle insanlara aynısını yapıcaksın...tecavüz mü etti,hadım...eziyet mi etti,aynısı...işkence mi yaptı,aynı işkence...kısasa kısas... Genişletmek için tıkla ... Helal Doğru Düşünce
By_AkA Üye yasminoz' Alıntı: böyle insanlara aynısını yapıcaksın...tecavüz mü etti,hadım...eziyet mi etti,aynısı...işkence mi yaptı,aynı işkence...kısasa kısas... Genişletmek için tıkla ... kesinlikle...
yasminoz' Alıntı: böyle insanlara aynısını yapıcaksın...tecavüz mü etti,hadım...eziyet mi etti,aynısı...işkence mi yaptı,aynı işkence...kısasa kısas... Genişletmek için tıkla ... kesinlikle...
pelın_ kendınde dıyılo baksana ama yınede kınıyorum sımdı dıycek cok laf varda b yerım korkuraım nese susmakta ıyıy bazen
kendınde dıyılo baksana ama yınede kınıyorum sımdı dıycek cok laf varda b yerım korkuraım nese susmakta ıyıy bazen
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap lanet olsun böyle insanlara Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız , bir hayvana eziyet yaparak kendilerini bir b.k zannediyorlar
lanet olsun böyle insanlara Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız , bir hayvana eziyet yaparak kendilerini bir b.k zannediyorlar
minoo Üye maradonahmet' Alıntı: bu kadınında üstüne oturmak lazım ördeğe yaptığı gbi Genişletmek için tıkla ... Terbiyesiz
maradonahmet' Alıntı: bu kadınında üstüne oturmak lazım ördeğe yaptığı gbi Genişletmek için tıkla ... Terbiyesiz